_Soldier_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bu elbiseler ne işe yarar ve lvl 22 glave için hangisi işe yarar full str .
fereke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 http://forum.paticik.com/view.php?id=163260[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
_Soldier_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Protector hakkında da bilgi vermisiniz ?
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu 100 mesaj geyiği iyice baydı ama ha. fereke bahsettiğiniz başlığa post atamadığım için burdan soruyorum. garment setin magic damajı arttırdığını nerden çıkartıyorsunuz? ben böyle bir şeye rastlamadım. setler hakkında bildiğim yegane 2bonus var. garment +%20 hız -%20 mana kullanımı verir. protector +- %10 armor hiç birşey vermez. magic damaj artması nerden geliyor?[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ayrıca setleri ayrı ayrı giyip denedim. statuste magic atack ile ilgili herhangi bir değişiklik olmuyor. bilginize...[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege
Öne çıkan mesajlar