imercan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 artık daha az lag olur sanırım.. ne zaman kar başlasa şehre kaçıyodum lagdan gitmeyim diye..[signature][hline]server : troy guild : DeePFeaR Lv 12 Pure STR GLAVE : JUDGE Lv 32 Pure İNT SPEAR : SuDDeN Lv 21 ÇoRbA GLAVE : DooMSdaY
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben vallahi bu xmasın bittiğine çok sevindim. lagı bi yana, kardı sisti gözüm bozuldu yaratıkları seçecem diye. şu xmas müziği de baymaya başlamıştı. town müziğini özlemişim. yağmuru özlemişim. sessizliği özlemişim. santa setimide satamadım ya neyse. ha birde serverdaki problemlerden dolayı xmas eventin 1hafta uzatıldığını öğrenince yıkılmıştık !!!! neyse bitti artık. cemicümlemize hayırlı olsun....[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege
RaPPeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Aynen bende inanılmaz lgın yanında cidden herkesin üstünde mavi kırmızı şeyler görmekten sıkılmıştım çok iyi oldu tek yararlı olayı scroll lardı valla.
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 X-MAS bittikten sonra millet scrolları nası düşürecek, bu derenin kaynağı nerden akacak merak ediyorum. herhalde yeni bir drop list yaparlar[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege
Öne çıkan mesajlar