Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün hangi filmi izlediniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Edward scissorhands 8. kere[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Mesaj tarihi:
hitchhikers guide to the galaxy
the incredibles
equilibrium
çok zamanım vardı bugün bööle oldu :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
the party-peter sellers. ruhuna fatiha okudum izlerken o nasıl bir tiplemedir, hele o ayakkabısını tepsiden alırken "i'm on a diet but the hell with it!"
ardından da spirited away'i tekrar izledim, güzel bir gündü.[signature][hline]ice age coming
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Broken Flowers suppper Oscar alir tahminm.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
Bari hangi filmi izlediğimizi yazdıktan sonra bir ikli satır beğenip beğenmediğimizi de yazsak da diğer arkadaşlar da bunu tavsiye olarak alsa
Amerikan Pie-4(...Camp)
Beğenmedim eski amerikan pielarla alakası yok
The Village
Bunu da sevmedim
Mesaj tarihi:
babam ve oğlum...
anlatılanlardan dolayı filmde sadece ağlanıyormuş gibi bir his uyanmıştı içimde ama bence çok eğlenceliydi de.
güzeldi...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09
Mesaj tarihi:
sabah organize işleri izledim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • Yeni Oluştur...