Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moby'nin bir şarkısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar moby'nin bir şarkısı var. Dream TV'de klibini gördüm. Uçan daireyle kediler geliyo herkes beyaz kedileri alıyor ama kimse siyah kediyi almıyor o da hayatta kalmaya çalışıyor şehirde. Adı nedir bu parçanın.

Bir de royskopp'un tarzı tam olarak nedir? Şarkıları güzel mi? Güzel şarkıları hangisi? Ben what else is there i beğendim. Bir de istatistiksel bi klibi vardı bilgisayarla yapılmış[signature][hline]{==:{*__*}:==}
tymaut.blogspot.com
Mesaj tarihi:
Royskopp un kilibinin parcasi Remind Me. Ama Moby nin parcayi hatirliyamadim.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
Sanirim dedigin klip Moby'nin Sunday adli sarkisina cekilmisti...
Play: The B Sides olmasi lazim albumunde adi...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi...
ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak
zor bu hayat be...
Mesaj tarihi:
said:
Caranlothwen, 01 Ocak 2006 22:56 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar moby'nin bir şarkısı var. Dream TV'de klibini gördüm. Uçan daireyle kediler geliyo herkes beyaz kedileri alıyor ama kimse siyah kediyi almıyor o da hayatta kalmaya çalışıyor şehirde. Adı nedir bu parçanın.

Bir de royskopp'un tarzı tam olarak nedir? Şarkıları güzel mi? Güzel şarkıları hangisi? Ben what else is there i beğendim. Bir de istatistiksel bi klibi vardı bilgisayarla yapılmış

royskopp'un "poor leno" diye bi şarkısı var ben onu severim en çok...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...