Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadaşlar moby'nin bir şarkısı var. Dream TV'de klibini gördüm. Uçan daireyle kediler geliyo herkes beyaz kedileri alıyor ama kimse siyah kediyi almıyor o da hayatta kalmaya çalışıyor şehirde. Adı nedir bu parçanın. Bir de royskopp'un tarzı tam olarak nedir? Şarkıları güzel mi? Güzel şarkıları hangisi? Ben what else is there i beğendim. Bir de istatistiksel bi klibi vardı bilgisayarla yapılmış[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Royskopp un kilibinin parcasi Remind Me. Ama Moby nin parcayi hatirliyamadim.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sanirim dedigin klip Moby'nin Sunday adli sarkisina cekilmisti... Play: The B Sides olmasi lazim albumunde adi...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hayır o klip dream about me nin klibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 can-i haklıymış :)[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Caranlothwen, 01 Ocak 2006 22:56 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar moby'nin bir şarkısı var. Dream TV'de klibini gördüm. Uçan daireyle kediler geliyo herkes beyaz kedileri alıyor ama kimse siyah kediyi almıyor o da hayatta kalmaya çalışıyor şehirde. Adı nedir bu parçanın. Bir de royskopp'un tarzı tam olarak nedir? Şarkıları güzel mi? Güzel şarkıları hangisi? Ben what else is there i beğendim. Bir de istatistiksel bi klibi vardı bilgisayarla yapılmış royskopp'un "poor leno" diye bi şarkısı var ben onu severim en çok...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Royskopp - Only this moment .. buda çok güzeldir ..[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volkii Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Bahsettiğin moby şarkısı"go" olmalı. moby nin ilk single ı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar