dlhangman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 olimpia2 ye girmeye çalıştığmda istisnasız information %10 da bu hatayı veriyor. Aynı şey O1 de yada 3te de olur mu daha bakmadım bakınca söylerim :)[Bu mesaj dlhangman tarafından 04 Ocak 2006 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 resim çıkmamış sanırım uğraşim bi dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 oyunu paso sil tekrardan yükle oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 oldu sanırım :) bu arada belirtmedim diğer serverlara rahatlıkla girebiliyorum ve olimpiaya dün girebiliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 KE bu olur bazen böle şeyler arada uninstall edip tekrar yüklemek tazelenmek ister :lol:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 premium son günü mü?[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aynen öyle son günü premiumun ama ilgisini anlayamadım o 3 günlük ücretsiz pre. bitince oynayamayacakmıyız bi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 denedim Olimpianın tüm serverları veriyo aynı hatayı bu arada nighthunter biraz daha açar mısın demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 açılacak bi şey yok o bir bug premiumun son günü oyuna almıo %10 informationda hata veriyo premiumun tamamen bitsin girersin oyuna aynı şey her serverde herkesin başına geliyo yarın sabah düzelir... bu arada bunu açmanın başka yolları war diyorlardı ne biliim ko yu tekrardan yüklemek falan ama ben hiç denemedim zaten 1 kere geldi başıma onda da blockluydum blockumun açıldığı güne denk gelmişti eğer evden oynuyorsan oyunu bi daha ki sefere ( premiumun son günü ) oyunu hiç kapama pc açık kalsın...[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu arada açılacak bi şey yok demişim ama baya açmışım :-P[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evet sağol yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar