Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Beta Bitiş Tarihi ( 09.01.2006)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beta bitince ne olur? Oyun playerlara kapanır, varsa yeni düzenleme yapılır ve oyunun gidişatına göre ya tekrar betaya devam edilir yada oyun tam olarak ortaya çıkar. Belkide tamamen kaldırılır...
[signature][hline] ~~Xtara~~
Level: 43
Weapon Class: Bow
Force Class: Ice (Light+Fire)
Armor Class: Protector
Guild: Paticik
Server: Aege
Resim için tıkılın.

[Bu mesaj aramil tarafından 03 Ocak 2006 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kapansada uzulmem su questlere lanet olsun questler benı oyundan sogutmaya yetttı yok 200 tane bılmemne yok ondan bısı cıkcak bı suru toplaaaa rezalet
Mesaj tarihi:
ee knight online'daki questler daha mı zevkli yani?
" he bakayım evladım. bugün yinemi online oldun sen? git o zaman bana 1500 tane DTS kes. görevi bitirmeden de oyundan çıkma !!! ". her gün aynı terane işte. yanlış anlamayın sizin için demiyorum. sözüm meclisten dışarı.

siz görevlerden sıkılmışsınız. halbuki biz burda görev yaparken atladğımız lvli bile unuttuğumuz oluyor.

iyi oyunlar..[signature][hline]Guild : MiddleEast
Class : 21lvl Ice-Archer
( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : )
Server : Aege
Mesaj tarihi:
su an ıtıbarıyle black tıger kesıyordum 60 tane torba ıstıyor of anam of cıkarmı 60 tane cıkmazz cıkarsada ben bıterım cıktım vala oyundan yok ya 3 gun ıı bı gaz aldım lvl 19 a kadar oynadım ama hıc gıresım yok oyuna bezdım ben.ama hıc bı quest ı atlamadım hepsını yaptım belkı ondan bunalttı knıgth da 52 olmustum yapmadıgım questler vardı 1500 ıskeletı senden duydum ılk kez oda fena bunaltır adamı.ama knıghtın aoe buyulerı yeterdı zevklıydı baya.
Mesaj tarihi:
bence de quest sistemi güzel
bi kere genelde lvl larla paralel gidiyor
böylece ayrıca lvl kasma derdi pek olmuyor
ama bazıları hakkaten sıkıcı olabiliyor 200 bowman quest i ile bandit stolen sword gibi
ben 6 ayrı karakterle oynadığım için sıkılınca diğerlerini oynuyorum biraz tercih meselesi tabii[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Mesaj tarihi:
Siz daha bowmande, tigerda bu kadar aglıyosanız dead flower lara, black robberlara gelmeden oyunu bırakın. 1500 yeowa derisi toplamanızı istediklerinde hayata küsüceksiniz :)[signature][hline]Silkroad Online
Nick: Fangorn & Level: 4x & Guild: Laming Corporation : Server: Troy
----------
- elektrik alamadım senden Hulusi
- e tabi yavrum, $alteri kaldırmadın daha,
- ??!!? nası yane?
- kaldır bak $alteri, nasıl veriyorum elektriği
- bu mu $alter
- ohoooo, hade canım hade, sağdan sağdan.....
- .............
Mesaj tarihi:
33 ten sonra ba$lıyo kası$ görevler. yeowa görevi 35 yada 36 idi sanırım[signature][hline]Silkroad Online
Nick: Fangorn & Level: 4x & Guild: Laming Corporation & Server: Troy
----------
- elektrik alamadım senden Hulusi
- e tabi yavrum, $alteri kaldırmadın daha,
- ??!!? nası yane?
- kaldır bak $alteri, nasıl veriyorum elektriği
- bu mu $alter
- ohoooo, hade canım hade, sağdan sağdan.....
- .............
  • Yeni Oluştur...