ozannn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşlar 3 gündür premium alacam alamıyorum, power up store ye girdikten sonra BUY butonuna basıyorum, sayfa görüntülenemiyor diyor.. Birkaç farklı yerde de denedim sonuç aynı baglantı ve pc kaynaklı değil, sanırım KO kaynaklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evet bu problem ko kaynaklı.. ben yaklaşık 1 haftadır almayı deniorum ama her seferinde aynı sonuç.. sayfa görüntülenemiyor.. ne bilg ne bağlantıyla alakalı.. KE suX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozannn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Offf ne yapacaz böyle hay böyle işin. Sayfalarını yapamıyorlar sonra premium üye olmayan giremez diyorlar server larda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 this is KE u know.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickless Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende de öle dio yannız sende deil merak etme:D[signature][hline]server:cyper nation:OrC nick:team_sah lvl:6x np:8xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 paypal yolu iledemi alınamıyor?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :Orc LVL :61 Clan :InfaM0us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozannn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşım BUY a basıp, ödeme sayfasına geçmiyor ki sayfa bulunamıyor diyor işte.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 amma sorunlu sayfa ha....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Premium alımı yaklaşık 3 gün daha kapalı olacak. Ben Pazartesi günü şansa almayı başardım. Nasıl aldığımı bende bilmiyorum :) Hemen arkasından arkadaşıma almak istediğimde premiumu 5 günlük bir gecikme olacağına dair bir uyarı aldım. Umarım bu gecikme 5 günle sınırlı kalır.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 SLM ARKADAŞLAR BEN UZUN ZAMANDIR PREMUM ÜYELİK ALMAYA CALISIYORUM AMA BİR TÜRLÜ ALAMADIM. Kİ BENİM GİBİ BU SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLARDA ÇOK. BENDE VİSA KART VAR AMA HER DENEMEMDE PROBLEM YARATIYO. BİDE BU BAYPAL HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM. NEKADAR GÜVENİLİR BU BAYPAL OLAYI bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim[signature][hline]I:)....(:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bronze premium üyeliğini daha uygun fiyata knight resmi sitesinden alabilirsin ;) ( inriilmi fiyat) GOLD VE SİLVERİ bilmiyorum suanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 peki onda visa kart olması sorun yaratırmıı. bide bu baypal hakında biraz bilgi verisen sevinirim. bu baypala güvenebilirmiyiz. ben ilk defa duyuyorumda :([signature][hline]I:)....(:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar