Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Premium ALMA Sayfasında Sorun Var ? Sizde de var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 3 gündür premium alacam alamıyorum, power up store ye girdikten sonra BUY butonuna basıyorum, sayfa görüntülenemiyor diyor..

Birkaç farklı yerde de denedim sonuç aynı baglantı ve pc kaynaklı değil, sanırım KO kaynaklı?
Mesaj tarihi:
evet bu problem ko kaynaklı.. ben yaklaşık 1 haftadır almayı deniorum ama her seferinde aynı sonuç.. sayfa görüntülenemiyor.. ne bilg ne bağlantıyla alakalı.. KE suX
Mesaj tarihi:
Premium alımı yaklaşık 3 gün daha kapalı olacak. Ben Pazartesi günü şansa almayı başardım. Nasıl aldığımı bende bilmiyorum :) Hemen arkasından arkadaşıma almak istediğimde premiumu 5 günlük bir gecikme olacağına dair bir uyarı aldım. Umarım bu gecikme 5 günle sınırlı kalır.[signature][hline]Server: Diez
Nick: Holydexteriyus
Clan: Tormentors
Mesaj tarihi:
SLM ARKADAŞLAR BEN UZUN ZAMANDIR PREMUM ÜYELİK ALMAYA CALISIYORUM AMA BİR TÜRLÜ ALAMADIM. Kİ BENİM GİBİ BU SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLARDA ÇOK. BENDE VİSA KART VAR AMA HER DENEMEMDE PROBLEM YARATIYO.
BİDE BU BAYPAL HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM. NEKADAR GÜVENİLİR BU BAYPAL OLAYI bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim[signature][hline]I:)....(:I
Mesaj tarihi:
peki onda visa kart olması sorun yaratırmıı.
bide bu baypal hakında biraz bilgi verisen sevinirim. bu baypala güvenebilirmiyiz. ben ilk defa duyuyorumda
:([signature][hline]I:)....(:I
  • Yeni Oluştur...