trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yaklasik 1 ay sonra Merlin de oynamaya basliyorum ve warrior acmayi dusunuyorum bir çok daoc sitesinden arastirmama ragmen bir turlu karar veremedim. trolle dwarf arasinda hic bir fark olmadigi icin dwarf acmak daha mantikli geldi warrior class'ını iyi bilenler lütfen cevap veriniz. Teşekkürler trunbrelenor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kardeşim post etmiş gerekli alakayı derhal gosteriyorum kendisine . post u dikkate almanıza gerek yok. byes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 cok acitma cocugun canini :-)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 lurikeen champ butun sorularin cevabidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 kobby savage > luri champ ;) > warrior[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 albion kay de basla yardimci oluruz class stats skill vs gelirsen feabard nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 thalion epey oldu gorusmeyeli dwarf savage>cobby sav>all class lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 midde thrust gidebilirse gider :) ayrica norseman warrior icin en iisidir hem shield kullanir trollden iyi hemde two handedi cektimi dwarftan iyidir.[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar