NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 daha önce charıma 2 kere gold premium alan arkadaşım dün ben uyurken ::Ujio:: ile girip scrolum yok diye 2k kc almış offf çok fena duygulandım :'([signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :([signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 üsüldüm :([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Anlamadim Yaw :horace: Bende 4k kc almistim ama okadar duygulanmamıstım Bea Demekki Senin kadar Duygusal Diilim Deniz :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Ji_Ber, 04 Ocak 2006 12:16 tarihinde demiş ki: üsüldüm :( niye üzüldün :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Ji_Ber, 04 Ocak 2006 12:16 tarihinde demiş ki: üsüldüm :( Ben Sevindim Ya Scroll Yoksa Mutlulukta yok :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ocak 2006 12:17 tarihinde demiş ki: Anlamadim Yaw :horace: Bende 4k kc almistim ama okadar duygulanmamıstım Bea Demekki Senin kadar Duygusal Diilim Deniz :horace: :horace: duygusuz insan:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :tebrikz:[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 adamın 2k kc si gitmiş siz utanmasanz göbek atacaksınız:hrr:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 DEniz okadar üzülme Scrollari paylasiriz kendini Rahat hissedeceksen :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sorry ama ben bişi anlamadım,üzülme sebebini yani[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 %99 rogue (lvl down by SQ) (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 üzülmedim duygulandım bazı arkadaşlar diyodu nasıl güvenipte yabancıya şifreni veriyorsun işte buyrun adam scrolüm yok diye kc alıyo tşk ettiğimde de değmez diyo lvl kasacaktım scrolun yoktu aldım dedi :([signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Ji_Ber, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: adamın 2k kc si gitmiş siz utanmasanz göbek atacaksınız:hrr: 2kc gelmis be ne gitmesi ..[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: NightHunter666, 04 Ocak 2006 12:20 tarihinde demiş ki: üzülmedim duygulandım bazı arkadaşlar diyodu nasıl güvenipte yabancıya şifreni veriyorsun işte buyrun adam scrolüm yok diye kc alıyo tşk ettiğimde de değmez diyo lvl kasacaktım scrolun yoktu aldım dedi :( james mı denız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende her knight cash aldigimda aglarim bak yine k2 networke para yedirdim diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 şey için 3 Defa Çoçoçowa Bozi :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ocak 2006 12:20 tarihinde demiş ki: said: Ji_Ber, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: adamın 2k kc si gitmiş siz utanmasanz göbek atacaksınız:hrr: 2kc gelmis be ne gitmesi .. saat 5 den beri bil başndaym gözlerm bozlmuş galiba doktora gitmm gerk başmda arıo yaşlandım artk[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ocak 2006 12:21 tarihinde demiş ki: şey için 3 Defa Çoçoçowa Bozi :horace: bro clan kurcaktın noldu HERSEYBISI ICIN DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: bozii, 04 Ocak 2006 12:20 tarihinde demiş ki: james mı denız :D eet james ama millet şimdi kol admin james denizin kankasıymış kc alıyomuş felan diye atlar o james bu james deil :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: NightHunter666, 04 Ocak 2006 12:23 tarihinde demiş ki: said: bozii, 04 Ocak 2006 12:20 tarihinde demiş ki: james mı denız :D eet james ama millet şimdi kol admin james denizin kankasıymış kc alıyomuş felan diye atlar o james bu james deil :D Adama harbı helal ne eiyimiş :P allah herkese ole arkadas wersın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bro o Clan Yalan oldu Çoçoçowa onun için :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 iyi arkadaşmış valla şanslısın kc aldıgı için deil öle arkadasın oldugu için :)[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tum paticikler para birle$tirip bana kc alin yeniyil hediyesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 anladım,öyle arkadaşa can kurban[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 %99 rogue (lvl down by SQ) (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ocak 2006 12:24 tarihinde demiş ki: Bro o Clan Yalan oldu Çoçoçowa onun için :horace: hayatın yalan olmus bro o clan snn yasam tarzındı :( nası yalan edersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar