pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkdaşlar ben nasıl bi konuyu anlattıkdan sonra resmimi koyabilirim biri özel pm atabilirmi Name:pc_KopAT lvl:60(61 e gidemiom ) server:beramus job:human(paladin clan: ::TeRaPi:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 msn adresini ver bana yolla msn den koyam buraya[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sus post kasıcı bak burda anlatılıyor http://forum.paticik.com/view.php?id=159548 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 önce koyacak bi resim bul sona accık yukarda nasıl spoiler yapılır ya da nasıl resim upload edilir gibi bi sticky var resimli falan çok güzel anlatılmış ben bile becerdim <3uljo :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar