Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 DiabloII'de kendi açtığım bir oyuna dışarıdan birisinin elimdeki zoomx5a modem üzerinden bağlanabilmesi için ne gibi ayarlar yapmalıyım?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Diablo II'nin kullandığı portlara erişimi açman lazım Bu adresten genel bilgileri alabilirsin. Mesela Diablo II için 6112-6119 arası ve 4000 no'lu portlar gerekiyormuş[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Teşekkürler kaynak için. Sadece 6112'den 6119'a giden portları ayarlamamıştım. Bu ayarları yaparak; Ben internete çıkarken kullandığım ip'yi arkadaşıma verdiğimde, arkadaşım bu ip'yi kullanarak oyuna girmek istediğinde, routerim otomatik olarak o portlardan gelen verileri benim makinama yönlendirmesini istiyorum. Doğru mu anlamışım?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Aşkımız bitmiştir kenderken. Ahanda yazıyom buraya!!!111[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Evet Ayrıca bilgisayarının IP numarasını router DHCPsinden otomatik almak yerine sabit bir değer yaparsan (sanırım Zoom'lar 10.0.0.2 gibi bir IP grubu kullanıyor) routingde yanlışlık olmamış olur[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar