Tuor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 selamlar, ben host a asp formatındaki dosyaları yükledim fakat script leri açmaya çalıştığında internal server error verio bunun nedeni ne olabilir ? host apache server asp destekliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Hmm sanırım yanlış biliyorsun. Apache server asp değil PHP destekler. Default dosya ismi ise index.php'dir. Apache'ye ASP Modülü çıktıysa bilemem :) Ama eğer gerçekten ASP Destekliyorsa Dosyaların CHMOD'unu 777 yap. Bu işlemi CuteFTP' veya DOS FTP'den yapabilirsin. DOS FTP Kullanimini kisaca anlatayim open ftp.domain.com.tr ile ftp sunucusuna baglanacaksin dir ile dizindeki dosya ve klasörleri listleyeceksin. hangi klasördeyse dosyalar cd klasör adi şeklinde gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 apache server valla ama asp de destekliyor demekki asp modül ü çıkmış :) neyse bütün dosyaların CHMOD unu 777 yaptım ama hala bi vukuat yok napmak lazım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Eğer 403 ( Forbidden ) hatası veriliyorsa yetkilendirmenin bir problemi vardır.. 500 ( Internal Server Error ) genel olarak çalıştırılan cgi ya da modüle bağlı minik programcığın oluşturduğu hatadır. Ya yüklenen Apache modülünde bir sorun var, ya da senin ASP lerinde.. NOT : Evet Apache için ASP modülü olduğunu duymuştum ben de.. Tabii kurmak ne kadar akıllıca o ayrı.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Apache için ASP var ama stabil çalışmıyor malesef. Eğer ASP çalışmaların olacaksa, Windows 2003 sunuculardan yer kiralamanı öneririm. Özellikle rackshack in win 2003 sunucu kiralamaya başlamasından sonra fiyatlar mantıklı seviyelere geldi.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bense asp onermem, php oneririm. daha rahat edersin. surekli gelistigi gibi gozu karartirsan kendi kodunu yazip custom php compilerini de yazabilirsin. stabil, beles, yaygin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Yanlış anlaşılmışım sanırım Unity. Ben, eğer ASP ile çalışacaksa, win 2003 sunucu kullanmasını önerdim.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 biliyorum ben genel olarak soyledim uzun vadeye yatirim yapmasi icin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar