crevassie_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 grmeye çalştıımda devamlı bu çıkıyo karşıma.genel bi sorun mu yoksa benden mi kaynaklanıo acaba?geçen sefer de böyle bi sorun vardı oyunda ama yeni yüklenen patchle hallolmuştu.şimdiki de öle bişeydir umarım..başka bu sorunu yaşayan var mı?
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çok acayip ilk invalid pass hatası veren sensin :-p[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
crevassie_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 walla acayp mi deil mi bilemiyoruz o yzden soruyorz işte
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: bubbaChucks, 04 Ocak 2006 11:55 tarihinde demiş ki: çok acayip ilk invalid pass hatası veren sensin :-p bu adam sabahtan beri post kasıyo arkadaşlar :yapma: :Ppp[signature][hline]Kenjuro olympia
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :lol:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 12:02 tarihinde demiş ki: said: bubbaChucks, 04 Ocak 2006 11:55 tarihinde demiş ki: çok acayip ilk invalid pass hatası veren sensin :-p bu adam sabahtan beri post kasıyo arkadaşlar :yapma: :Ppp bu adam karrlı belli bugn hiçbişey yapmadan 1k post alacak :hrr: kızdım sna[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kenjuro mu ben mi?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: bubbaChucks, 04 Ocak 2006 12:06 tarihinde demiş ki: kenjuro mu ben mi? sence baksana terbiyesz kenju ya[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
crevassie_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 keyifler yerinde olduuna ve post kasılmaya çalışıldıına göre başka bu sorunu yaşayan yoq herhlde..nese..=)
Öne çıkan mesajlar