MaNDRaKe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nick :___MaNDRaKe___ job :paladin lwl :62 np :6222(yeni başladım ) clan :TheChampionS Arkadaşlar ares'te acil olarak chitin shield lazım +sı sorun değil ytl karşılığında (ankara'da oturması şarttır)bana msn den ulaşmak isteyenler [email protected] apm atsınlar atarsanız çok sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Iyi misin..?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu öğrenemez boşwerin bunu :D [spo1=tık]Benm dediğime inat yapıolar[/spo][signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S3XY Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Pazar alanı var....[signature][hline]žS£XSİBİSİž Server:Ares job:PaladiN ırk:ELMoRaD lvl:6x Np:48XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Ji_Ber, 03 Ocak 2006 20:27 tarihinde demiş ki: bu öğrenemez boşwerin bunu :D [spo1=tık]Benm dediğime inat yapıolar[/spo] :tebrikz:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gel vercem ben sana cs[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 11:59 tarihinde demiş ki: gel vercem ben sana cs tawukmu werion öle:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :P[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ilanını pazar alanına yapana shell hediye ediyolar,hadi naş naşş[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 %99 rogue (lvl down by SQ) (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bnde birazdan areste totemic bow +10 ytl baznda alınacktır die topic açacam:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar