Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 muhah yarıldım editörüm mace windum lafına :) hepi börtdey tu yuuuu :tebrikz:[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 doom günün kutlu ola[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 abi doom günü demeyin şuna öldürüyosunuz beni[hline]Infernal_Reborn, fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Nice senelere Coldwind... Herşey gönlünce olsun... Sevgi ve saygı içinde, Hep kendi doğrularımızın üzerine hayatımızı kurma dileğiyle...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 mace'in (alışkanlık olmuş :)) doğumgünü dündü arkadaşlar... dağılın :)[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 adam bugün kutluo saa ne :-)[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar