Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniler arası ders

xhyx86

Öne çıkan mesajlar

öncelikle selam pati halkı=)
evimin yeri değiştiği ve dolayısıyla günümün çok büyük kısmı yolda geçtiği için ünimi değiştirmek istiyorum.Yatay geçiş varmış sanırım,ama yüzde 60 not istiyorlar ve 2dersi veremiyiceğim için kullanamıcam bu hakkı ama aklıma başka bir yol geldi.Tekrar össye girsem ve kazansam başka ünide aynı bölümü(özelde okuyorum,tekrar 250puan getirmek zor olmaz).Bu ünideyken geçtiğim calculusu,fiziği vs. tekrardan almam gerekicek mi yoksa yatay geçişteki gibi geçtim sayılıcak mı???

Ayrıca bu yeni sistemde gelicek okul puanımda herhangi bir değişiklik olur mu bir ünide okuyorum diee???
Sosyal ağlarda paylaş

eger eskı sıstemde bahsettıgın toplam puan 250 ıse ve calculus ıle fızıgı gorduysen tekrar sınava gırmen daha ıyı olur yatay gecıs her okul arasında olmaz ve sınırla sayıda kontenjanı var.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
eer ilk senense puanın düşer.yani kazandın hazırlık okudun okurken sınava hazırlandın puanın düştü.hazırlıı atladın(sınavla) 1. sınıfı okudun gene düştü.bayaa düşüo hemde.yani hazırlıı okuyup 1 . sınıfın sonunda girersen puanın düşmüo.yada hazırlıı atlayıp 1.sınıfı okuyup 2. sınıfın sonunda girersen o zamanda düşmüo.

böle biraz uzun bi anlatım oldu ama bilmien biri açıklamanın bölesini arar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...