rudien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benım charım yasin31 di ama artık bu oyun yüzünden sinir hastası olcam charım 15 dakka içinde boşaltmışlar şifrem siteye login olmuo NYchrisden aldım bi mail adresine mail gönderdim ama bunun bile faydası olmadı artık bu oyundan nefrek ediorum benim burada fazla çevrem yok ama senin yaptıgın bişileri düzene soktuktan sonra başka biriinin gelip senin yaptıgın herşeyi mahvedmesi adama çok koyuyo...şu oyundan yaptıgım tek yanlış hareket wardı oda MaLKoc mırage sworduna almıştım bunu yaptıgımda bile MaLkoc dan kaç kez özür diledim eger site hakkında login olayını halletmek konusunda bilgisi olan warsa yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yasin 45-60 dkk once bana cz de party atan senmıydın ? bu kacıncı hack be bilader. nedir bu senın cektıgın. üzüldüm şimdi.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToXxX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Geçmiş olsun kanki :( Nick= METOXX Clan= Justice Server= Ares Level= 62 ye cok az kaldı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben 4 kere soyuldum. salla :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 alta onu atan bendım ben yasının kuzenıyım ortaklasa oynuyoruz charla ama artık bitti herşey bizim için yasin31 karekteri satılıktır ..[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Geçmiş olsunda Anlamadım falla bu işi .... Hacklenen char satılıktır......[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 pamir yasinle konsutum ewt. geçmiş olsun :=([signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Necro hack derken soyulmak anlamında :S[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oncelikle gecmis olsun diyorum arkadasım ama yapacak pek biseyin yok.ek olarak sunları yazmak istiyorum Heck yapan arkadaslar siz nicin emege saygı gostermiyorsunuz biliyorum bu sadece bi oyun ama bu oyun bana insanların gercek hayattaki yuzlerini gosteriyo neyse ben buraya ne yazarsam yazım vazgecmicenizi biliyorum umarın bi gun vazgecersiniz bu davranısınızdan iyi gunler :([signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Show me the money :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 geçmiş olsun yasin oynancak bi oyun değil gerçektende oyundaki arkadaş çevrem olmasa bırakırım ALTYAPI 0 oLan bi oyun bunu Anlamak için bayaa bi oynamak gerekiyor.Üzüldüm senn adına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Charını ßirden fazla kişiye verirsen olacagı bu geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Geçmiş olsun :([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yazık olmuş o___O[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 elden gelen bişi yok nabalım sana bb demekten baska yolumuz yok :([signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %93,59 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yasin cok cookk geçmiş olsun :( İnan hacklenmene en cok üzülenlerden biriyim =( nick/lvl/np/server/ırk _ScAvEnGeR_/61.6/35k/ares/orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar