Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir başlangıç mümkün mü?

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Yenı Server Acılcaksa Bende Kascam Hep Beraber Ally Yada Hord Olmalıyız Bence Benım Icın Farketmez Var Ally Charda Hord da.Sonra Bır Guıld Kurup Dewam Etmelıyız. Zaten Lvl Kasmak Kolay Oyunda Hep Beraber Olduktan Sonrada Yapamıcagımız Bısı Yok.Ben Turk Guıldındeyım Bl De Hergun Mc Bıtırıolar Ben Katılmıorum Falıyetlere Icımden Gelmıor Karsıda Muhattap Bulamıorum Cunku Kendıme Sıkıldım Artık Baska Servera Gecek hangısı olursa olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende varım boswerin karakteri arkadslık daha onemli abi sole gidip balık tutmak muhhabbet etmek yada gidip bir tutturmek oyundan daha zevkli ozellikkle nargile de bg icin taktik yapmak hazırlam muhhabbet etmek acayip zevkli oluyo kısacası bbende varım ki arkadsımda ole burda pek takılmamasına ragmen oda benimle biz 2 kisi hazırız
edit:eger yeni bir guild kurulcaksa ileride yada basında sunlar kesin olmalı
1)Gorus ayrılılıgı olabilir ama bir cozume elbet baglanır gidip yeni guild kurmama sartıyla :)
2)LvL1'de acık olcak LvL 60'ada
3)herkes dürüst olcak
4)ole incikli cıncıklı tabardı olmıuycak bole karizmatik bir tabard olcak
bu kadar sanrım bunlar olduktan sonra sorun olmaz herzaman dewam ederiz ozelliklede 1

[signature][hline]Hakiki BullDoG benim

[Bu mesaj BullDoG tarafından 04 Ocak 2006 09:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.alaturqua.org

oneririm, eskiden uyesi idim, kontrol edin. tum levellara acik degil ( eskiden bladefistte ki horde alaturqua acikti, frostwhisper daki ally ala da ise su anda molten core da hedef yaklastikca sadece 60 lara acik artik)

uye aramiyorlar. ama yine de iyi guilddir, frostwhisper da ally saniz ve level 60 saniz,sadece turk guildi istiyorsaniz sizi tatmin edecektir.

[Bu mesaj Namessar tarafından 04 Ocak 2006 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 02 Ocak 2006 00:46 tarihinde demiş ki:
bu senin yazdiklarin bir ütopya benim icin.keske olsa.ama olmuor iste.ama sanirim bl de tamami türk olup ragnaros kesebilen bir guild var.onlara da cok imreniorum :)

Burning Legionda iki guild var, sırf Türk olup Ragnaros'u kesebilen.

Alliancedan Invadoria, Hordedan Revolution. Revolution dün akşam Razorgore'u da kesti, BWLde ilerliyorlar.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...