Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 seninle belki dünyayı yeniden sevebilirz gökkuşağının altında bekleriz belki yağmur damlalarıyla tazelenir bedenimiz ağlarız bu güzelliğe birlikte belki bulutlar bembeyaz olsa da ağlar mevsim hep sonbahar olsa da düşer yapraklar son bulur bu kumar masasında hayatlar bekleriz biz gökkuşağının altında belki sokaklarda bayram havası eser belki insanlar sever birbirini belki geceler inlemez karanlıkta belki biz bekleriz yinede gökkuşağının altında biz yani sen ve ben iki ayrı beden aslında tek bir kalp tek bir neden aşk bu sevgilim bize ihanet eden beklemek zordur gökkuşağının altında yağmur durdu güneş yok oldu gökkuşağı nerede aşkım ona ne yaptın ben yetmedim mi senin oyuncağın olarak ihanet ettin bana , olmayan aşkımıza[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar