horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 iyi olmuş iyi. haketmişsin. oh olsun.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 mutlu yıllar benden 3 gün önce doğmuşsun eh :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 iyi ki doğdun,nice yıllara bu arada herkes bu aralarda doğmuş galiba[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 niye doğdun?[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Psikolog önerin için saol rahatsızım varmı ? herkesin kutlama şekli farklıdır önemli olan anlamakta yatar neyse psikoloun adresini yaz hiç çekinmeden giderim zaten tum normal insanların 6ay da bir gitmesi lazım ama turkiye burası dimi cahili var görmemişi var var olu var ...[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 good..[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Comanchero enstitüsü 1.ögrencisi olarak; Dogum gününü kutlar,Nice yıllar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 2. sayfaya düşürmem seni fırat ehe[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Sağolun arkadaşlar.Çok sevindim tekrar bakınca. Doğum günümü en çok sevdiğim insanla birlikte kutladım. Ardından kardeş saydığım arkadaşlarım aradı.Çok güzel bi süpriz yapmışlar çok vahim olan ekonomik durumlarına rağmen(Petibörün üstüne sarelle felan döküp güzel bi pasta yapmışlar ve üstüne de koca bi mum dikmişler). 3gün böyle güzelcene geçti felan filan işte. Ben de onlarda kaldım felan hehe :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 geçmiş dogum gunun kutlu olsun cigerim ama su 18 bitti 19dan gun aliyorum geyigini geccen 18'e girdim diyip suscaksin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Geç de olsa doum günün kutlu olsun[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar