Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 google earthden kızıltoprak BP yi (hani yolun tam ikiye ayrıldığı yerde duran) bulabilene helal olsun. Kafayı yicem. Yok yahu yokolmuş.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tmm da napcan bp yi bulup mrk ettim[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benzin alacam aracı yıkatacam[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kesin bombalayacak[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ok[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 işlemci patlama malubiyetinden sonra ne yapacağını şaşırdı buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yerinde duruyor işte 40 58 51 15 N 29 02 30 42 E :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Tepesinide yeşil kaplayıp kocaman BP yazacak halleri yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Gormo, 03 Ocak 2006 02:10 tarihinde demiş ki: Yerinde duruyor işte 40 58 51 15 N 29 02 30 42 E :) dogru coordinatlarr[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben oranın baya ilersinde oturyom ama biraz bilirim burası galiba yanlışşsa söyleyin pls[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 buldum bayat saolsun:) evimide buldum rahatladım. ohh. yerindeymiş.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi bi ara kendini evinde hissetmedi galiba :D düzgün ortam yoksa bizim buraya gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feeblemind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yav bu google earth cok kıytırık bişey en azınadn nerde olduğumuzu anlayabilsek bi şeyler bulucaz da yok ot tepesi b*k golu sacma sapan hayatımda duymadığım yeler var... ama bana ankarada göl olduğunu öğretti ya helal[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 uydu görüntüsü takip etmek baya zor ya.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bred Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Chemical, 03 Ocak 2006 21:36 tarihinde demiş ki: uydu görüntüsü takip etmek baya zor ya. Tabi canım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar