Lexius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gözlerim kamaşıyor bu gecenin karanlığında uzaktan bir parıltı yaklaşıyor yakınıma kendimi mi aldatıyorum yoksa gözlerim mi sen misin gelen ey sevgili bıraktığın izler kalbimde bekliyor hala yarattığın küller benim kefenim kor olmuş yaşantım tütüyor keder sofrasında kurtlar oturmuş kalbimin dört bir yanına yaklaşıyor o mutlak eşsizlik yüzüme bir an sıcaklığı değiyor tenime parmak uçlarımdan her zerreme kadar yayılyor ateş ey sevgili gel de yaralarımı yeniden deş kabuk tutmuş hayallerim pişmanlıklarla örtülü birikmiş düşüncelerin önünde setler kurulu hislerin dağından yükseliyor bulutlar yağmurun habercisi gözlerim buğulanıyor dişlerim birbirine değdikçe çıkıyor sesler üşüyorum bu sensizlik ayazında rüzgarlar esiyor ıssız sokaklarda kayboluyorsun sen yine parça parça eskisi gibi işte herşey , unutulmalı akıl defterinin bir sayfası daha kapanmalı düşleri attım yakamdan yeniden sen yoktun gerçekte eceldi o gelen...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık [Bu mesaj Lexius tarafından 03 Ocak 2006 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Lexius ellerine sağlık çok güzel gerçekten, sondan bi önceki kıtada son satır tam oturmamış yazıya o kadar. Geri kalan herşeyi mükemmel[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 değiştirdim :) pare pare => parça parça yptım[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 İşte budur (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 biraz uğraştırdı ama bnce okunması gerekli bi şiir güzel anlamlar içeriyo :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar