Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Evet atv'de p.tesi günleri gerçekten dolu dolu ve güzel oluyor bence... Sanırım asmalı konak'ın son bölümü sinemalarda gösterilecekmiş ama bence akıllıca... Oy oy oy asmalı konak bizi bozmasın :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ekmek teknesini bugün izledim ne diyon lan jale süper eauheau[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Evet çin seddi :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ekmek teknesi guzelde asmali konak bizi bozar:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ehehe başta bende öyle düşünüyordumda sonradan güzel dizi oldugunu anladık seyret öneririz ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 "sus bide türkçe konuşuyo benimle!" ahha koptum.[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Asmalı konağa bakıodum başladığı zamanlar. Herifler içmiş uyumuş rakip AGAların ADAM'ları gelmiş yıkmış MEKAN'ı eleman gelio Ne uykusuysa bu? dio. Diğeri "Ne uykusu olacak?Öküz gibi rakı içtikten sonra ayı gibi uyuma uykusu."[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Asmalı konak cıvıttı. Eknek teknesi süper. Jöle de Bedava hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ehehe... Şu baygın bakılar atan ölümü ne diyorlar ona biraz uyuz oluyorum ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ehehe... Baba büyüksün :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Aslında fragmanda şu sakar adamın koltuga oturunca düşüceğini görmeseydim kopacagımı sanıyorum ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ne diyon lan jale[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ehehe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar