Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yaktığım +4 Ironx in yerine kutular bunu verdi :D [spo1=Iron][/spo] Ben Chitin çıkarmaktan bıktım onlar çıkmaktan bıkmadı.. Arkadaştan 2 tane aldım ona bişiy çıkmıyomuş :D [spo2=Chitin][/spo] Böyle bi serverda bu akdar Cristal Talisman of Talia Vs. Yapılabilir mi? [spo3=o.O][/spo][signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xxClana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu arada Kenjuro lazımsa vereyim Warrior Chitinlerden 1ini[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 03 Ocak 2006 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende sandım shard raptor bişi çıkmış :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :D Yok yaw daha o gibi şeyler gelmedi bana. O kadar sevindim ki anlatamam. Horn Crossbow'u görmekten artık kusasım geliyodu. Napalım işte bende görmemek için snowman peşliydum :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 03 Ocak 2006 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben 3 saat kastım epey topladim kırdırdım 16 chitin çıkardım satmaya basladim :) sağlam bişi olmam icin 55m para lasim :( x2 +6 md[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToXxX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben 20 tane hedıye paketi kırdırdım bı tane full rogue chitin set dusurdum dıgerlerı de crimson falan .... Nick= METOXX Clan= Justice Server= Ares Level= 62 ye cok az kaldı Job= Elemantal Lord Nation= Karus[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Metox o imzanı her seferinde yazmana gerek yok orada "Ayarlar" var oraya tıkla imza nı yaz ve kayıt et..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Necro, 03 Ocak 2006 23:08 tarihinde demiş ki: Metox o imzanı her seferinde yazmana gerek yok orada "Ayarlar" var oraya tıkla imza nı yaz ve kayıt et.. :tebrikz:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kırdırmayın şu hediye paketlerini açtırın adam gibi. Alla alla??? Kırdırmak tabiri nereden ve nasıl bulunmuş anlamış değilin kırmakla ne ilgisi var miraselthin....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 peki ben elimdeki mirageyi +8 e bassam :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: bilinc, 03 Ocak 2006 23:37 tarihinde demiş ki: Kırdırmayın şu hediye paketlerini açtırın adam gibi. Alla alla??? Kırdırmak tabiri nereden ve nasıl bulunmuş anlamış değilin kırmakla ne ilgisi var miraselthin.... lol.. Çok güzel bilinc abi. Yok ben hediye kutularını kıracam kimse karışamaz :) Hakkatten fix bir tabir :D[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 istiyorsan verebilirsin chitini :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Gel o2 ye dicem ama knight sorun verdi. Silip baştan yükşüyorum. 1 saat sonra vereyim ok? ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 01 deim[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Tamam kıpraşma :D gelicem..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bekliyom agaaaaaaaa[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 pek bişey çıkmamş bnlar zatn normaldede çıkıo kutulardan zatn bunlar yüznden aresn ekonomisi göçtü chitin alan yok artk[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 500 ü geçti benimki bi roque chitin bile ççıkmadı agaa ya :([signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 09:16 tarihinde demiş ki: 500 ü geçti benimki bi roque chitin bile ççıkmadı agaa ya :( puhahahaha şansız evladım areste 50 tane kırdrdm 1 rogue 2 warior 2 priest chitin baktm 2 m den bile satamıom upgrade ediim dedim yaktm :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 oO abi[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Beyler hediye kutusunu kırmayın pls!.. İnsan hedie kutusu kırarmı? :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ßen kırarım :D[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar