ClawN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 HERKEZE SLM.BEYLER BNM Bİ SORUM OLCAKTI.BİZ BU OYUNU ARKADASLA OYNMAK İSTIYORUZ AMA NASI OYNICAGIMIZI BİLMİYORUZ LUTFEN YARDIM .(EVDEN)
Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Öncelikle iki adet bilgisayarın faal durumda olduğundan emin olun. En yakın D&R mağazasından WarCraft 3 VE WarCraft 3 - Frozen Throne sidilerini alın. Dikkatlice, özenle yükleyin. LAN vasıtasıyla bağlayın iki bilgisayarı - nasıl bağlarım diye sormanız gereken merci ben ya da WC bölümündeki herhangi biri değildir - . Gerisini de Redhouse'nin kırmızı kapaklı İngilizce-Türkçe sözlüğü(favorimdir)nü kullanarak oyun menüsünden halledebilirsiniz. gl&hf&gg.[signature][hline]G 3 N K
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Lyrent, 03 Ocak 2006 19:41 tarihinde demiş ki: Öncelikle iki adet bilgisayarın faal durumda olduğundan emin olun. En yakın D&R mağazasından WarCraft 3 VE WarCraft 3 - Frozen Throne sidilerini alın. Dikkatlice, özenle yükleyin. LAN vasıtasıyla bağlayın iki bilgisayarı - nasıl bağlarım diye sormanız gereken merci ben ya da WC bölümündeki herhangi biri değildir - . Gerisini de Redhouse'nin kırmızı kapaklı İngilizce-Türkçe sözlüğü(favorimdir)nü kullanarak oyun menüsünden halledebilirsiniz. gl&hf&gg. lyrent yazık bu çocuklara acı :D ben izmirdeyim arkadaşım istanbulda biz LAN dan team survival atıoz :P GÖZÜNÜ SEVEYİM LEVENT TOKER :p arkadaşım hamachi indiriyorsun sanal LAN programı bir ağ yaratıyorsun arkadaşında giriyor o ağa ondan sonra oyunu aç local gamesdende istediğin bölümü aç gapışın bakam[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Öne çıkan mesajlar