Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kalbim ve ben aldım başımı gittim uslanmaz aklım.. pişmanım özür dilerim..... klavyemi aldım başladım yazmaya kalem kağıt geçti teklonoji bundan sonra Nerden kalksan ne nereye yatsan... nerde zıplasak kızları kapsak ülke için savaşsan politikacı olsan bu kafayla bu akılla en fazla.. Napıcan. Düşmanlar yaklaştı egeye kadar millet koşturmaca ne nereye kadar bır bomba ıkı bomba ölene kadar uçmayalım sonunda uzaya kadar (2 kez) Son nefes tek yürek hepsi teker ölecek insanlık ölemdi bunları görecek başlasın savaş kan gövdeler yagsın bırakın askerleri biraz terörist avlasın... kardeşler yasar bu sehırde bızım bagımız boledır ıste minik satır ve sex fefe yaşrız bız bu şehirde.. izmir izmir hep guzel bızım kafalar hepten guzel savaşma söğüş der söğüşçüler dikkat!Onlar Konseydekiler..... By junr_sx[signature][hline] [Bu mesaj Junr_Sx tarafından 03 Ocak 2006 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Junr_Sx tarafından 03 Ocak 2006 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 güzel olmuş afferim .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tamamen söleme stiline bağlı olarak değişit. yani bi ege ayşe hatun önal gibi bi havada sölüosan sil gitsin hepsini. tamamen yorumunu dinlemek lazım. böle sözler güzel de pek durmuo ama şarkının içinde daha gsl duracaktır tabi yorumuna göre.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Son nefes tek yürek hepsi teker ölecek Şu kısımda ki "teker" i 2 kere söylesen daha iyi olur gibi? Son nefes tek yürek hepsi teker teker ölecek[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 @jani:+1[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 güzle olmuş fena diil.. bi kaç tane de benden :) tanıdıklarım nerede bu zor gunumde kendimi bilemedim etraf dugunde gelin moral sıfır bozulmak uzere damat atesi almıs kudurmus bi kere iste geldi ahali kan pesinde bu rapim toreye gonderme bicimde kafiyelerin bas tacı be adamım senin varlıgın yeter bunu bilir yazarım ben olmasam sen varsın ya rahatım destek verdin arkandadır her lafımmmm hey nerdesiniz buraya tum mc ler iste rap iste ben daha ne beklerler severler rapimi koyler ve sehirler cunku elestiriyorum ve her zaman dogru bu fiiller[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sanırım tamamen BOLD yazmak yasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eleştirilerinizi dikkate alarak bır kez okudumda gercekten daha ıyı oluyor saolun daha yenı bestelerle burdayız ya diss bolmu acılsa ya buraya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar