Djinzerg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 slm arkadaşlar ben acc almak istiorum sorver:burning legion olrsa daha ii olur lvl 60 mage yada priest fark etmez ful mavi set ,epic mount olursa da ii olur , burdan satan arkadaş lara duyurulur NOT:satışlar credi cartıyla olması mümkünmü ? saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djinzerg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu arada bana msnden de ulaşa bişirsiniz [email protected] lüt fn yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 satışların kredi kartıyla olması mümkün değil. Tabi satan kişide sanal pos makinesi yoksa. Saygılar...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djinzerg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hmm anladım kardeş saol bu arada ben istedigim itemler ibelirteyim ve ben mage almaya karar verdim oyundan bek anlamıyorum ama bildigim kadarıla yazim sorver:burnin legion class:mage ırk:undead epic mount mage itemelri ni bilmiom ve artaki gördgüm kadarıy la shamnların elements set ilk set miş heralde bende mage lerin ilk setini bilmediigm için shaman ların ilk seti gibi mage lerin de ilk seti olsun arkadaş lar kusuar bakm ayın bende tm anlamıoum oyundan o yüzden salak ca oldu yazdıgım meti kusura bakma yın bu konuda yardım larınızı bekliorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djinzerg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu arada urning legion horde ve arkadaşlar msj ı attıkdan sora düşündümde arkadaşımın yanında oynamasam da olur benm sorun ettim orda turk guildeeleri vardı filan başka sorverdada öle tutumlu hergündungeon yapan guild varmıdır ve bana tavsie edeceginiz güzel bi sorver varmı ve önericeginiz sorverda horde mi ally mi iyi onuda sölerseniz sevinirim yardımlarınızı bekliorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar