Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kekurikaka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler dün gece kekurikaka kestimde içinden kekuri ringle kekuri belt cıktı sadece kekuri ring cıkmıomuydu ondan yoksa şansıma ikisidemi cıktı :D
Mesaj tarihi:
sikayetci olduysan bana ver :D[signature][hline]Server : Cypher
Lvl : 55
Nation : Karus
Np : 2k
Job : Hunter
Status : İnsanlara guvenip para veya item veriyo ama her zaman guveni bosa cıkıyo :( Hala da guvenmeye devam ediyo :( Daha sonra kaybettigi paraları kazanmak icin snowman kasıyo :)
Mesaj tarihi:
bazen isiloon gibi çift drop ta olabiliyor. biz kereriz kelle düşer başkası keser içinde kr kb çıkar iş miyaw(kedi=paticik) :P[signature][hline]Nick: Cure_Shot
Job: Paladin
Level: 61
Nation: Human
Clan: RetroSpect
Np: 25k (Şimdilik)
Mesaj tarihi:
said:
salihb, 02 Ocak 2006 22:01 tarihinde demiş ki:
arı lover ney ya bana dediysen tabi :D

arılarlamı sevi$iyosun,bu bal nerden geliyor? demek istedim.[signature][hline]Dolls
62 lvl
Rogue/Archer
Ares
Owned_By
Mesaj tarihi:
said:
Cure_Shot, 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde demiş ki:
bazen isiloon gibi çift drop ta olabiliyor. biz kereriz kelle düşer başkası keser içinde kr kb çıkar iş miyaw(kedi=paticik) :P

Geçen haftaki Atilla dropu ;
PP,WP,Complate Helmet

Yani İsolion bile kıskanırdı görse :)

Karus Atilla noel baba gibi valla.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk
Class:Archmage/Assasin
Server:Beramus/Olimpia
Lvl:62/55
Np:205.xxx/1xxx
Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever)
Mesaj tarihi:
said:
BlackBox1, 02 Ocak 2006 22:53 tarihinde demiş ki:
said:
Cure_Shot, 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde demiş ki:
bazen isiloon gibi çift drop ta olabiliyor. biz kereriz kelle düşer başkası keser içinde kr kb çıkar iş miyaw(kedi=paticik) :P

Geçen haftaki Atilla dropu ;
PP,WP,Complate Helmet

Yani İsolion bile kıskanırdı görse :)

Karus Atilla noel baba gibi valla.

Kestigim Son 4 Attilanın Dropu Sırasıyla
Rogue Fp Pauldron
1920 Mana Sol
Elemental Staff +4 ( Rare item )
Rogue Fp Pant

Artik Attila Gordumu De Hadelen Ordan Diorum..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx

Win Or Die ßut Never Lose !
Mesaj tarihi:
ballı adamsınız[signature][hline]Nick : _TiKiTo_
Server : Diez
Level : 63
Clan : Dream
Np : 7x.xxx

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
tehlike varya... hayallerimdeki imzayı katmışsın .. hergün bana gelen 546346436346 tane pm in aynısı :D ama uzun yapmışsın[signature][hline]Nick : _TiKiTo_
Server : Diez
Level : 63
Clan : Dream
Np : 7x.xxx

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
Bugün shaula kestik 3 rogue 1 priest içinden warrior chitin shell pauldron düştü bi arkiye diğerine tail of shaula düştü banada 6k exp ve 1000 coins :'([signature][hline]Benim imzam yok şimdilik ! Ama yakında koycam Allah izin verirse ;)
  • Yeni Oluştur...