Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Davut guloglunun bir kadinla beraber soyledigi bir sarki benim cok hosuma gitti. bastaki gitar girisi felan ne biliim baya guzel olmus. Sozler pek deilde muzik cok guzel tavsiye ederim..[hline]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Wayz adam prograssive'e kaymış tabi önce piyasa şarkısı yapıcak kendi kabullendircek sonra işte gerçek müzik gerçek sanatçı davutttt!!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 en çok sevdiğim şarkı[hline]i'm ashamed, i was shamed
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: Natural_Jedi, 24 August 2003 22:29 tarihinde demiş ki: Wayz adam prograssive'e kaymış tabi önce piyasa şarkısı yapıcak kendi kabullendircek sonra işte gerçek müzik gerçek sanatçı davutttt!!![hline]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] heran alternative e bile kayabilir bu herif. *!Bir saniye davut güloğlunu alternatifçi olarak düşünür.* *!Yarılır.*[hline][b]WtF!?!?!
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 yok abi adam blues yapsın bb king le feat falan puahahah[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 lol. :)[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 *!Hava kara bulutlu yine yağmur yağıyor sanki günahsız gibi gözlerime bakıyor* bende pek sevmezdim ama bu şarkısıgerçek anlamda güzel olmuş[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Katula Katula Sarkisida burda cok meshur oldu.(hollanda) Panjabi hintli oldugu icin fazla tutmamisti(hintliler fazla sevilmez).Turk discolari sayesinde baya unlendi herif okulda felan yabancilar dinliyor :)[hline]
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ağlamak istiyorum ya herkes davut dinliyo avrupa da ya. :)[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım.
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Avrupa suxx then[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ya şu davut güloğlu bizim okulda salak salak geziyo böyle havalı havalı kızı bizim okulda uyuz oluyorum birgün dalacam herife valla[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw
Öne çıkan mesajlar