Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bulunmaz hint kuması priestler..

rabe

Öne çıkan mesajlar

bugun gerçekten sinir krizleri geçirdim pc basında yaw 1 tane adam gibi priest bulunamazmı high bir serverde adam ya çok salak oluyo yada kaprisli "durun wc ye gidecem,ay yemek yemem lzm 5 dk bekleyiverin"bizim wairror ölünce "aaaa pardon dalmısım" diyen adamlarla karşılastım bugun insanlar bukadar priestleree aç ken elini sallasan hunter rogue artık öle gıck oldumki hunterleri ver rogueleri almıyorum intance ye giderken..
Sosyal ağlarda paylaş

priest bulunamamasının sebebi cok basit..cogu kisi ben kral olacam pvp yapacam charımı goren ooOOoo diyecek diye her hangi bi class ı tercih ediyo..hatta daha once baska bi priest topic inde yazdıgım gibi cogu priest te bu yuzden priest actı..ben shadow priest olarak pvp e akacam olmeyecem oldurecem vs diye..1-60 arası en zevkli class lar arasındadır priest 20 de 40 ta priest cogu class ı dalga gece gece olduruyo..instance olaylarında lfg der demez grup buluyo kısacası oyunun en zevkli class ı bence..(1-60 arası) olaya 60 tan sora bakınca her class bi sekilde guclenirken priest in gucu azalıyo..onundeki adamı zor oldurur hale geliyo..(millet 1-2 k instant dmg verirken)guild e giriyosun karakterin guclensin oyunun en iyi priest item larını alasın diye oldugun tek sey yakısıklı bi healer bot..

daha sonra yani cidden bu durumdan baydıgında zorunlu olarak basla class lara yoneliyosun..(baskaları sırf zevk icin baska class i denerken)

simdi bi priest te dogru duzgun heal ya da dogru duzgun dmg olsa priest lerin cogu priest ligi bırakıp warrior ya da baska bi class acmaz..su an random gruplara giren priest ler healerlıgı sevdigi icin degil shadow priest i sevdigi icin o karakteri acıyo..ama goruyolar ki hayal ettigi class hicte sandıgı gibi bisi degil..yani dogru duzgun heallamayanlar genelde priest ten sıkılan bırakma asamasında olanlar..

priest oyunun en iyi buff(larına) en iyi heal spellerine sahip olması gerekirken.. (bence) shadow priest in oyunun en iyi dot(larına) en az bi warlock kadar hayatta kalabilme yetenegine sahip olması gerekirken(cogu oyunda boledir) bi de bakıyosun 3-5 tane heal spell in 2-3 tane attack spell in var insanlar bu yuzden sıkılıyo..

yani cogu mmorpg de priest ler(ya da benzeri classlar) en zor olen class lardır..bi warrior un ms crit vs iyle olmez insanlar priest i bırakıp baska adamlara dalarlar..(misal druid)

yazacak cok sey varda biraz priest acan ve karakterlerinin dusundugu gibi olmadıgını gorup cok buyuk sok yasayan insanlarıda anlayın :)

son olarak shadow priest gibi bi kavramı ortaya atıp (cok taktir etmistim bliz i ) bunu oyunun basından beri gelistirmeyen bliz e de yazıklar olsun..yenilik diye getirdikleri sey greater heal rank .. hay sizin yapacagınız yeniligin taa icine tukuriyim :)

ne biliyim fade i pvp de ise yarar hale getirseler baska bi dot koyamayız deseler ama sw:p in dmg ini arttırsalar ya priest in mana regen ini arttırsalar ya da spellerinin manasını azaltsalar.. saldırı sekli olarak alternatif secenekler olsa herkes instance ta seve seve healerlık yapar..
Sosyal ağlarda paylaş

priest oyunun en iyi buff(larına) en iyi heal spellerine sahip olması gerekirken.. (bence) shadow priest in oyunun en iyi dot(larına) en az bi warlock kadar hayatta kalabilme yetenegine sahip olması gerekirken(cogu oyunda boledir) bi de bakıyosun 3-5 tane heal spell in 2-3 tane attack spell in var insanlar bu yuzden sıkılıyo..

ali sami....[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 01 Ocak 2006 01:34 tarihinde demiş ki:

ali sami....

lutfen yukardaki noktali yerlere uygun kelimleri doldurun...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion

= Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal

http://www.guildhajnal.com
Sosyal ağlarda paylaş

Priest karakterlerden çoğu ezik arkadaşlar(Sözüm meclisten dışarı yada içeri üzerine alınana).Ezikten kastım kendini olmazsa olmaz gibi görüyor ve ben neymişim be abi diyorlar(Arz-Talep ilişkisi).Bence druidler priestlerden daha iyi okuyucular ve bir raid'e daha fazla yarar saglıyorlar.Son olarak oyunda en zevk alınarak oynanan sınıf druid derim priest değil !!!(Kahrolsun priest emperyalizmi)
Sosyal ağlarda paylaş

sanıyosunuz ki wow da gordugunuz preiest gercek priest..mmorpg de priest ve benzeleri classları bilmeyenler yok artık ali sami vs diyerek kendilerini rezil ediyolar..madem priest healer diyosunuz cogu oyunda priest ler en yuksek armor (shield vs..) kendilerini korumak icin protection spellleri yok mu?3-5 gunluk en yuksek seviye warr 3-5 sn de oldurebiliyo mu priest leri?

neyse bi kac ay sonra 4 kisi toplayıp LF priest!!!! diye 2 saat agladıgınızda bunları neden yazdıgımı anlarsınız..
Sosyal ağlarda paylaş

eger bi priest warrior a yeniliorsa o priestin sucudur.priestler su shadow tree ile yeterince iyi.holy bufflanabilir biraz.disipline de olmasi gerektigi gibi.priest armor shield falan denmis sacma sapan.burda ad&d oynamioruz.wow oynuoruz.ad&d e bakarsan priestlerin petleri de var.ama wow da olup da ad&d olmayan bi sürü seyde var priestte.ad&d i wow la karistirmayin.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 01 Ocak 2006 13:21 tarihinde demiş ki:
sanıyosunuz ki wow da gordugunuz preiest gercek priest..mmorpg de priest ve benzeleri classları bilmeyenler yok artık ali sami vs diyerek kendilerini rezil ediyolar..madem priest healer diyosunuz cogu oyunda priest ler en yuksek armor (shield vs..) kendilerini korumak icin protection spellleri yok mu?3-5 gunluk en yuksek seviye warr 3-5 sn de oldurebiliyo mu priest leri?

neyse bi kac ay sonra 4 kisi toplayıp LF priest!!!! diye 2 saat agladıgınızda bunları neden yazdıgımı anlarsınız..

şimdi bir dk. 3-5 günlük lvl 60 warrior priesti 3-5 saniyede öldürüyorsa o priest hemen log off/delete char/uninstall wow/cancel account kombosuna girmeli bence.

ha 3-5 gün derken yanlış yazıp ay dediysen doğrudur. ama o 3-5 aylık warriorun mage e yaptığı prieste yaptığıyla karşılaştırılamaz.

mmorpgler bir bütün değildir. yani hepsi bir diğerinden farklı olabilir. bu da warcraft evreninde geçiyor. e warcrafttaki healerları biliyorsundur zaten, elinde staffı cloth giymiş tipler:)

e tabi bunu da biraz değiştirip blizz üstüne bir de shadow form vermiş saldırısı da olsun diye. priestlerin en yüksek armora sahip olması wracraft evreninde saçma ötesi birşey olurdu. sonuçta cleric değil bu.

bu arada priestlerin kendilerini koruma spelleri var yahu naptın abi:)
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar birçok kişi FRP dünyasıyla Ultima-WoW gibi MMORPG oynayarak tanıştıysada, aslında bu dünyanın geçmişi çok eskilere dayanır ve Way'inde sölediği gibi Priestler WoW'daki gibi karekterler deillerdir. Tüm AD&D ve FRP dünyalarında Priest'ler plate zırh giyerler ve kalkan kullanırlar, kendilerine attıkları güçlü defans büyüleri vardır. Ve bu mesajın arkasındsan birçok kişinin (hani şu FRP ile multiplayer oyunlarda tanışınlardan bahsediyorum) diyeceği gibi "bu şekilde priestler tanrı olurlar" lafı yanlıştır, çünkü priestlerin undeadler hariç diğer kişilere işleyen büyüleri son derece zayıtır. Hatta priestlerin en çok güvendikleri silahları mace'leridir ve sıkışınca yakın düvüşen karakterlerdir. İşte bu sebeple WoW'daki priest aslında hiçte grup adamı deildir. Çünkü grupta ilk ölenin priest olduğu tek oyun şekli online oyunlardır. Normal bi FRP'de kimse Prieste saldırmaz, çünkü Priestler ölmez ve kolay kolayda öldüremezler. Aslında olması gereken şey ( ne kadar saçma gibi görünsede) Priestlerin 15k armora sahip olan 4k-4k heal eden 2k'lık shildleri olan ama en baba büyüsü 100 vuran karakterler olması gerektiğidir. İşte o zaman priest grup adamı olur, ve oynaması o zaman zevk verir. Priest gupta son ölen olmadıkça Priest asla Priest deildir.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

wowun açılımı world of warcraft, bunun farkındayız di mi? başka evrenlerle karşılaştırmadan önce warcraft evrenine bakmak gerekir.

priest / grup yorumuna da kesinlikle katılmıyorum. pve de zaten tanktan sonra ölmemesi gereken en önemli class ki işler doğru yapılrısa da ölmez

pvpde ise holy priest kolay kolay ölmez. ha diyorsan ki ben shadow olurum o da başka bir seçenek. sonuçta grup adamı olcam diyorsan holy olup inanılmaz destek sağlarsın grubuna hem pve hem pvp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 01 Ocak 2006 13:44 tarihinde demiş ki:
Her ne kadar birçok kişi FRP dünyasıyla Ultima-WoW gibi MMORPG oynayarak tanıştıysada, aslında bu dünyanın geçmişi çok eskilere dayanır ve Way'inde sölediği gibi Priestler WoW'daki gibi karekterler deillerdir. Tüm AD&D ve FRP dünyalarında Priest'ler plate zırh giyerler ve kalkan kullanırlar, kendilerine attıkları güçlü defans büyüleri vardır. Ve bu mesajın arkasındsan birçok kişinin (hani şu FRP ile multiplayer oyunlarda tanışınlardan bahsediyorum) diyeceği gibi "bu şekilde priestler tanrı olurlar" lafı yanlıştır, çünkü priestlerin undeadler hariç diğer kişilere işleyen büyüleri son derece zayıtır. Hatta priestlerin en çok güvendikleri silahları mace'leridir ve sıkışınca yakın düvüşen karakterlerdir. İşte bu sebeple WoW'daki priest aslında hiçte grup adamı deildir. Çünkü grupta ilk ölenin priest olduğu tek oyun şekli online oyunlardır. Normal bi FRP'de kimse Prieste saldırmaz, çünkü Priestler ölmez ve kolay kolayda öldüremezler. Aslında olması gereken şey ( ne kadar saçma gibi görünsede) Priestlerin 15k armora sahip olan 4k-4k heal eden 2k'lık shildleri olan ama en baba büyüsü 100 vuran karakterler olması gerektiğidir. İşte o zaman priest grup adamı olur, ve oynaması o zaman zevk verir. Priest gupta son ölen olmadıkça Priest asla Priest deildir.

senin dediklerinin aynisi var yahu warcraftda paladin :D[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

Priest ten şikayetçi olan gider Priest açar ve istediği ideal Priest i oynar ama yok ben kahramanım dötümü kurtaracak adam arkamda hazır beklesin ben şampiyon olacam diyeninde şikayet etme hakkı yoktur.Uç herifler yokmu tabiiki binlerce insanın oyun oynadığı bir oyunda vardır ama Priest genellemesi yapılmasıda abesle iştigalden daha ötedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asphodel, 01 Ocak 2006 12:27 tarihinde demiş ki:
arkadaşımı healladığım zaman, Majordomoyu kestiğimden daha fazla mutlu oluyorum :D

domo kesiliyor mu?[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...