Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: saldur, 03 Ocak 2006 19:42 tarihinde demiş ki: +2 iron belt için 9 tane +0 iron belt lazım. hangi mantık 9 tane (dupe olmayan) +0 iron belti birleştirir ve 1 tane +2 iron belt yapar!!!!!!!!!!! Her Talos Iron Belt verse yapılır... :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 saldur selam. bilader bizim clanda bidas war. adam +3 roc için tek roca ihtiyacı war. dupede değil. deli gibi boss kovalıolar cz de. ben ınanıyorum[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: nocom, 03 Ocak 2006 19:43 tarihinde demiş ki: saldur selam. bilader bizim clanda bidas war. adam +3 roc için tek roca ihtiyacı war. dupede değil. deli gibi boss kovalıolar cz de. ben ınanıyorum Basit 1 örnek...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yuhh +3 roc için tek roca ihtiyacı var? yani 26 tane var adamda ohaaaa[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o adam en azından car 2 senelik[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaşım iron beltin ap ı ile roc un ap ı arasında fark var. iron belti +1 +2 +3 yap tamam dupe olmasın her seferinde 1 defans verir. roc öle deil defansı da getirisi de çok fazla artıyor. ben dupe olmayan +2 iron belte ve +3 roc a inanmam. inanana da saygı duyarım. teşekkurler....[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 saldur. +2 iron yada +3 roc olmaz diye bir şey yok. bu adamlar ne zamandan berıdır serverdalar. millet düpe ile uğrasırken bunlar cz de boss kovalıolardı. hiç unutmam nychrise warrior pendant düştüğünde 2 saat tşk etmişti gm e[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dedim ya size dupe değil diye. Ben de kendime +2 Kekuri Ring yapmıştım :D. Piyasadan +0 kekury ringleri toplayarak +2 kekuri ring yaptım. 4 defans 12 dex.bonus :). Serverin açılış tarihine göre +2 iron belt normal. 5-6 ayda 9 tane iron belt çıkmaz diye birşey yok.Boss event'lar vb.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eskiden isillon diye bişi vardı belki hala var ama onlardan bya çıkarmışlar doğru ise[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 denilecek tek şeyyy ohaaaaa[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: nocom, 03 Ocak 2006 19:46 tarihinde demiş ki: o adam en azından car 2 senelik bidas soulslayer deil ki :lol:[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zaten siteye bakarsanız noticelere isilin drop ratesını dusurduler. acayip item droplandı ondan. tamam kabul edıyorum +3 roc +2 iron belt cok zor. bende +0 ı bile yok. ama 2 gundur cz de boss kovalıyorum we çok iyi itemler düştü.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: NightHunter666, 03 Ocak 2006 21:28 tarihinde demiş ki: said: nocom, 03 Ocak 2006 19:46 tarihinde demiş ki: o adam en azından car 2 senelik bidas soulslayer deil ki :lol: hurafe bu hurafe xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hurafe? soulslayer o zaman bidas adını alınca zevk olsun diye 5 lvl düştü oké[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yaw soulslayer nıck degıstı demedım kı hala bızım allyda duruo nıckı ? clan liste bakarsan sevınırım[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 salla neyse xD[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ayrıca bidasla oynayan kişi soulslayer[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djjay Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Lvl 60 warior raptor +8 kullanırsa bırakın shell i chitin pauldron bile giyemez +7 eğer raptor reduce diilse ...raptor +8 228 str ister chitin pauldron 90hp lvl 60 da toplam stat 317 dir yani hp 89 da kalır lvl 61 olunca 5 stat gelir ve hem raptor hemde shell kullanabilir...o foto nun fake olma şansı çok yüksek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lvl 60 da +8 raptor reducesiz kullanamaz[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djjay Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 anlatamadım galiba kullanır ama eğer reduce süz kullanırsa pauldronu fp giyer ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok ben senı anladım da zaten paper warrior yok kı pıyasada +8 raptoru 60 lvl de kullansın[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bir hile var herhalde statlarının hepsi 255 oluyor bole bişi varmı gerçekten :-? geçen gün üstünde chitin elinde mirage olan adam görmüştüm (priest)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToXxX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bence chyper ın yarısından cogu dupe gittigim bi cafe var orda adamların hepsınde kosp Rol+3 lerı var +9 shell set elf metall earring shard +9 iron bow +9 elf belt +3 priest pendant +3 +9 raptorlar kısacası dupe serwerı Nick= METOXX Clan= Justice Server= Ares Level= 62 ye cok az kaldı Job= Elemantal Lord Nation= Karus[signature][hline] [Bu mesaj MeToXxX tarafından 03 Ocak 2006 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hep dedim hala diyorum ; bir server 7 sinde neyse 70 inde de aynı olur. Ares abisi Cyphera sormuş büyüyünce ne olacan sen diye. Cevap : Dcc olmayı başarırsam düper olacam abe demiş[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Nası dupe değilmiş o iron belt bırakın allah aşkına... Dupe değilse dupe parasıyladır...Ben 2 yıldır oynuyorum şu oyunu 4678462472 talos kesiminde bulundum 1 kere iron belt görmedim. Yapmayın allahaşkına bende kekuri+2 var demekle iron belt+2 var demek aynı şey mi? Piyasada 127428747284 kekuri satılıyor alır yaparsın 9 adet iron belti kim bulmuş yahu?!! Külliyen yalan...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar