dunno Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 guzel bir geceydi. çaprazlama okuyorduk satırları benim parmagım dolanıyordu harflerde sen de okuyordun birseyler anlamlı anlamsız sacma gulumsemeler yoktu yuzumuzde. saf olmadıgını bu dunyanın biliyorduk saf degildik biz de ama en saf birbirimizleydik. sonra ozgurduk bi de oda vardı bir de biz. oda bizle ilgilenmiyordu sadece birbirimizdik. elimi tutmadın. boynumu kavradın yavasca ve basımı cekip aldın benden. birkac kilo agırlıkta ama tum hayatımızı- hayatımızın boyutlarını değiştiren başımı kavradın. yukumu alırcasına hayattan. ben damarlarından içeri süzüldüm. titredik soguklugumuzda... soğukluguna dünyanın ve birlikte en sıcaktık soluklarımız kesilirken oda küçüldü sonra. bizi yakaladı. tuttu kollarımızdan. sonra da buyudu oda... bizi ayırana dek birbirine paralel iki dogruya sonsuzlukta kesişemeyen. ~ileri geri giderim ben dogrumda.. seni ararım ama ben; seni bulamam bile-bilemem ki...~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu yazi da yorumsuz duserse diplere uzulurum baya... okuyunn ntf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bazı yerleri garip kaçmış, anlam karmaşası oluşabiliyor. Güzel yine de ellerine sağlık.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 teomanın 'Duş'unu bi dinlesene, o kdr açık ve gerçek bi anlatım var mıdır?? pek görmedim...[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 teoman- dus... dinlemedim dikkatli ama o tarz bisi olsun, net olsun diye de ugrasmamistim ya... hatta bi ilişki oldugu bile kesin diil burda.. iki farklı anlama da uyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bn ztn ordan esinlenmişsin fln demedim..belki de ztn senin anlattığın teomanın anlattığndan çok farklı bi şey de bn bölle algıladım..dinlersen belki anlarsın, belki anlamzsın.[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar