Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IP gözükmeden mail atmak mümkünmü?

Eno

Öne çıkan mesajlar

proxyi denedim

her türlü proxy de kabak gibi çıkıyor ip mailde.. biryerde yanlış mı yapıyorum acaba?

media, dediğin olay tek çözüm gibi.. ama gönderdiğim mailleri kolayca arşivlemek istiyorum.. biliyosun outlook express otomatik arşivliyor.. web üzerinden bir formdan gönderirsem, birde onları arşivlemekle uğraşıcam... ama tek çare bu sanırım.

varmı bir fikri olan?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 03 Ocak 2006 20:08 tarihinde demiş ki:
abi bi form mail scritp inden atmayı dene yani aklıma oyle gedide bilemiyom tabi sonuç olarak sitenin ip sinimi verir yoksa seninkinimi

bu amaçla kullanabileceğim birşey varmı hazırda sende media?
Sosyal ağlarda paylaş

http://anonymouse.org/anonemail.html

O zaman buraya giriceksin. Enter URL bölümüne örneğin; www.gmail.com yazıcaksın ve otomatik olarak proxy kullanmasanda farklı bir makina üzerinden gmail'e bağlanacaksın. Ve daha sonra normal şekilde mailini yollıcaksın. Ama tabi öncelikle kendine bir mail yolla ve daha sonra normal şekilde gmail'e bağlanıp bak bakalım mail hangi IP'den gelmiş.[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak bir php script ile çözebilirsin. php'si imap ile derlenmiş bir host üzerinde bir e-mail hesabı açıp ufak birde db oluşturup göndereceksin. imap mail'i direk gerçek bir mail adresinden göndereceğinden giden email'lerin spam listelerine kaymasıda biraz zorlaşır böyle bir durumda.

Böyle bir mail client yazmaya başlamıştık zamanında ama yarım kaldı. Kimbilir nerde şimdi.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...