asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 biliorm radyodu yok ama mp3 çalar özelliii ve hafıza kartıyla geçiştirilebilir bişey o....başka varmı?
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gayet güzel ben kullanıyorum..ama biraz büyük ben son günlerde artık yanımda taşımamaya başladım..garip ama gerçek[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya okadar büyükmü gerçekten ! peki program falanda yüklenio dimi... ne kadar video çekio?
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eet büyük..program yüklenio tabi ben kaspersky bile yukledim ama çalışmadı nese..video çekmesi hafıza kartına bağlı ama bende 64 mb var 1 saatten fazla çekio olması lazım[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 maxicep die bi yer var...orda ara kaspersky ı ...sanki ben görmüştüm... saol...
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 buyuk.. ya artık symbian devri kapanıyor gibi hafiften bence.. 6630 alacagına paraya azcık daha kıyıp bi el bilgisayarı al derim..
Öne çıkan mesajlar