asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 biliorm radyodu yok ama mp3 çalar özelliii ve hafıza kartıyla geçiştirilebilir bişey o....başka varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gayet güzel ben kullanıyorum..ama biraz büyük ben son günlerde artık yanımda taşımamaya başladım..garip ama gerçek[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya okadar büyükmü gerçekten ! peki program falanda yüklenio dimi... ne kadar video çekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eet büyük..program yüklenio tabi ben kaspersky bile yukledim ama çalışmadı nese..video çekmesi hafıza kartına bağlı ama bende 64 mb var 1 saatten fazla çekio olması lazım[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 maxicep die bi yer var...orda ara kaspersky ı ...sanki ben görmüştüm... saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 buyuk.. ya artık symbian devri kapanıyor gibi hafiften bence.. 6630 alacagına paraya azcık daha kıyıp bi el bilgisayarı al derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar