erusen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sitede hala beta olduğun ve ayın 15 in de kapatılacağı yazıyor acaba data base yi de siliceklermi yani charlada silinecekmi bir bilgisi olan varmı?
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok böyle bişi. silinme yok. beta biterse iyi olur . customer service gelir[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 data wipe olacağını sanmıyorum. olursa kıyamet çıkar. hoş gerçi wipe yapsalar bile yine kıyamet gibi insan oynamaya (baştan başlamaya) devam eder. adamlar profesyonel yaklaşıyor izlenimi alıyoruz. benim herhangi bir korkum yok. (inşallah yüzüm kara çıkmam : )[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 inş. dediinis gibi olmasta emekler boşa gitmes[signature][hline]if not now,when?
Cachass Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 walla baştan kasarım bu oyunda bşy war çekior :D
Öne çıkan mesajlar