zgrw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: RayCharles, 03 Ocak 2006 21:01 tarihinde demiş ki: @ji_ber eskiden sayılıyodu zegereve ilk madalyasını nerde yapt ısanıyosun burada biraz tepki vermek zorunda kaldım; 1-)ben sadece garbıçtan madalya almadım, mesajlarımın %90 nı uo scrpitsharingdeydi 2-)ben mesaj sayılma olayı kapndıktan sonrada oraya çok post attım, seviye düştüğünden beri hiç mesaj atmıyorum 3-)seviye olayı bölümlerin çoğu için geçerli olduğundan, foruma 3 günde bir giriyorum (eskiden 3 saatte bir girerdim)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: zgrw, 03 Ocak 2006 21:13 tarihinde demiş ki: said: RayCharles, 03 Ocak 2006 21:01 tarihinde demiş ki: @ji_ber eskiden sayılıyodu zegereve ilk madalyasını nerde yapt ısanıyosun burada biraz tepki vermek zorunda kaldım; 1-)ben sadece garbıçtan madalya almadım, mesajlarımın %90 nı uo scrpitsharingdeydi 2-)ben mesaj sayılma olayı kapndıktan sonrada oraya çok post attım, seviye düştüğünden beri hiç mesaj atmıyorum 3-)seviye olayı bölümlerin çoğu için geçerli olduğundan, foruma 3 günde bir giriyorum (eskiden 3 saatte bir girerdim) kızma ok[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zgrw şaka yaptım ya niye kızdın hemen :( Üzdün yani az sohbet de etmemiştim senle...[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eheh.. bana hasta olanlar vardı bi ara şu an da mevcut sanırım :) hasta olan kişilik tipitip :) iyileşti de kurtuldum kendinden :D[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 niye kimse akerdfeltinkini sevmiyomuş?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 seviyoz sadece nickini soyleyemiyoz[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 akerfüflfülü bak söleyemiyorum asabım bozuldu.[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 mike akerfeldt için ekşisözlükten bi yorum soyadının telaffuzu "orkafelt" şeklindedir. konserde kendi ağzından söylemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar