ravachol Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar bildiginiz gothic bi film var mı acaba tavsiye ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gotik film ehu.. hmm interview with the vampire ve queen of the damned olabilir . izlemissindir gerci . ikisi de anne rice'dan , fampir filmi. simdi aklima sadece fampir filmleri geliyor ama , Bram Stoker'in Dracula'si var bi de.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 03 Ocak 2006 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ahah neden acaba o film geliyor aklına.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 queen of damned seyretmediysen şeker filimdir hoştur...Lestat'ın seslendirmeleri Jonathan Davis tarafından yapılmstır falan gercı bıraz cocuksuda gelebılır konser ortamları falan nedens benımde aklıma sadece "fampir??"li filmler gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 80'lerden kalma "THE LOST BOYS" izlemediysen bulmaya çalış bence. imdb linki[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 @sostism doğru söylüyor şimdi hatırladım filmi Kirk Sutherland'miydi adı başrol yanlş da yazmış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kiefer Sutherland. Ayrıca Crow benzeri film aramana gerek yok, Crow'a n tane (limit n giderken sonsuza) devam filmi çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: kopekolduren, 03 Ocak 2006 21:00 tarihinde demiş ki: Kiefer Sutherland. Ayrıca Crow benzeri film aramana gerek yok, Crow'a n tane (limit n giderken sonsuza) devam filmi çektiler. brandon leeden sonrası yalan oldu bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar