Kitiara Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 herhangi bir bilgisi olan bir kişi nereden almalıyım? Alırken nelere dikkat etmeliyim ayrıca yavruyken almakmmı daha iyi yoksa genç kenmi rengarenk olanlar varya onlardan istiyorum...[signature][hline]Gözlerindeki denizde boğulmak istedim olmadı; bize düşen gözlerinde yokluğunda kaybolmakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bi sürü rengarenk papagan var. bi resim falan bulursan ona göre yorum yapalım. yavruyken al sülaleni büyütsün =P 100 yıl yaşayanları var.[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o büyük renkli olanlar biraz vahşi oluyor Beşiktaş çarşısındaki petshopta çok tatlı ve evcil olan beyaz bir papağan var Öyle tatlı bişeyki boynunu uzatıor sev beni diyor resmen Bir git bak bence oraya[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Buradankıstılı dahi olsa bazı papağan ırklarına ulaşabilirsin. Ayrıca linkte bulunan papağanların resimleri ile birlikte özellikleri de bulunuyor. Papağan alırken en dikkat edeceğin nokta diğer kuşlarda olduğu gibi tüylerine bakmak olsun. Eğer tüylerinin rengi solgunsa bu hayvanın hasta olduğunu, tüyleri solgun ve her biri diğerinden ayrı gibi duruyorsa buda onun yaşlı olduğunu gösterir. Ayrıca gagasınında sert olması onun sağlıklı olduğunu gösterir. Küçükken almanda fayda vardır. Ancak şunuda sölemem gerekirki papağanlar oldukça pahalı oluyorlar :) bunun yanı sıra kafesleride azımsancak bi miktarda değil. Tabi öğrenci isen. =) Umarım istediğin bilgilere ulaşabilirsin. Ayrıca hayırlı olsun diyorum ve papağanını aldığında senden papağanının resmini bekliyoruz. :)[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage | Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://www.zoo-land.com bu siteye bakmanı öneririm, hatta Pati Pet forumlarındaki bilmeyen herkes bakmalı. Şuan bir evcil hayvanım yok lakin almayı düşünürsem kesinlikle burdan alırım.[signature][hline]$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar