_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 pardon arkadaşlar yanlışlıkla entera bastım demin aşağıda açıklayacağım [Bu mesaj _TaYFo_ tarafından 03 Ocak 2006 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 soruda garip ama açıkla hadi bakalım merak ettim:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Şimdi benim saçlar uzadı uzatmak istedim.Ailem bu durumdan hoşnut değil bugünlerde baya takışıyorum hele babam tamamen 0'a vurdur diyor annem ise en azından kat yaptır tamamen kısalmaz diyor bu saçlara kat yapılması nedir saçım gene aynı uzunlukta kalıp yeni bir şekilmi alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 her bölüme farklı numara wuracaklar bölece katkat farklı bi görünm alacak gibi bişey bildiğim kadarı ile:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human [Bu mesaj Ji_Ber tarafından 03 Ocak 2006 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 JiBer enteresan bir şey oluyor dediğine göre:) Mümkünse fotoğrafla falan gösterebilecek bir kardeşimiz varmı?Tabi mümkünse daha detaylı bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Nerde yaşıyosun sen Yokmu orda hiç katlı saçı olan:) Nese tarif edeyim azcık daha kabarık olacak Yüzün geniş hatlıysa yakışır Kıvırcıksa şekle girmez[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: _TaYFo_, 03 Ocak 2006 20:35 tarihinde demiş ki: JiBer enteresan bir şey oluyor dediğine göre:) Mümkünse fotoğrafla falan gösterebilecek bir kardeşimiz varmı?Tabi mümkünse daha detaylı bilgiler walla benm saçlar kısa ama katlı mesela en altı 2 ye biraz üstüne 3 e bi üstünü 4 e wuruolar makinayla ( rakmları attm ) tabi çok üste çıkmıolar[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 birde bidaha böyle bir konuyu garbagea veya konu dışına aç Kişiselle ilgli değil[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: demorah, 03 Ocak 2006 20:38 tarihinde demiş ki: yakışır Kıvırcıksa şekle girmez bunu sölemeyi unutmuşm:D benm saçlar dümdüz[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Valla konu kişisel bir konu olduğuna göre sanırım kişisele uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: demorah, 03 Ocak 2006 20:39 tarihinde demiş ki: birde bidaha böyle bir konuyu garbagea veya konu dışına aç Kişiselle ilgli değil [spo1=tık]ne kızıyorsun ,wurma çocuğa[/spo][signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok ya kızmak değil yanlış anlamayın Bilgilendirdim sadece[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: demorah, 03 Ocak 2006 20:41 tarihinde demiş ki: yok ya kızmak değil yanlış anlamayın Bilgilendirdim sadece bilgili insann hali bi başka:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 e mümkünse konu dışına çıkmayalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Anlat hadi anlat biz de katlı kestiricez , fıtık etme :-)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Valla ben de anlatılmasını bekliyorum merakla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Dynun, 03 Ocak 2006 20:47 tarihinde demiş ki: Anlat hadi anlat biz de katlı kestiricez , fıtık etme :-) :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Ji_Ber, 03 Ocak 2006 20:43 tarihinde demiş ki: said: demorah, 03 Ocak 2006 20:41 tarihinde demiş ki: yok ya kızmak değil yanlış anlamayın Bilgilendirdim sadece bilgili insann hali bi başka:horace: dalga geçmene gerek yok Kelimeleri ters anlıyorsan bu benim suçum değil[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: demorah, 03 Ocak 2006 20:53 tarihinde demiş ki: said: Ji_Ber, 03 Ocak 2006 20:43 tarihinde demiş ki: said: demorah, 03 Ocak 2006 20:41 tarihinde demiş ki: yok ya kızmak değil yanlış anlamayın Bilgilendirdim sadece bilgili insann hali bi başka:horace: dalga geçmene gerek yok Kelimeleri ters anlıyorsan bu benim suçum değil snde benm kelimelerimi ters anlıyosun dalga geçmk içn sölemedm ama ortamı germeye değmez öle anlattıysam benm suçm özr;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konu kaynadı bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sen kes foto yap;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: demorah, 03 Ocak 2006 20:38 tarihinde demiş ki: Nerde yaşıyosun sen Yokmu orda hiç katlı saçı olan:) Nese tarif edeyim azcık daha kabarık olacak Yüzün geniş hatlıysa yakışır Kıvırcıksa şekle girmez Şimdi bende Cuma günü biraz saçlara şekil felam verdirmek istiyorumda saçlarım dalgalı ve kısa (enseler 8cm. fln). Baktım anlıyorsun biraz fikir verebilir misin PM den ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Ji_Ber, 03 Ocak 2006 21:10 tarihinde demiş ki: sen kes foto yap;) beğenmezsem **k yoluna gitti niyazi olmıyım sonra.:)Ondan göreyim nasıl bir şey birimiz gösterebilse fotoğrafla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 beğenmezsen babanı dinler 0 yaparsn:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Ji_Ber, 03 Ocak 2006 21:16 tarihinde demiş ki: beğenmezsen babanı dinler 0 yaparsn:horace: he öyle de kabak gibi gezeyim dimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar