Neron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 6230i alıcamda çok hoşuma gitti.Kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı bir sorayım dedim?[signature][hline]UltimaTr.Net || Chaos Design & Hosting|| Neron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sınıfta bi arkadaşımda var.çok guzel gorunumlu radyosuda var rahat bişe oneririm ben[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 onda tema varmıydı ? 6230 da yoktu diye biliyorum ama o telefonda işletim sistemi filan yoktu heralde.[signature][hline]UltimaTr.Net || Chaos Design & Hosting|| Neron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tema filan var menude boyle iste o mesajlar uygulamalar rehber gibi bolumlerin isaretleri desiyor yani hos telefon bende var kamerasi 1.3 o en guzel ozelligi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşımda vardı baya hoşuma gitti tasarımı, menüleri vs Kamerasıda gayet yeterli, alınabilir bi telefon.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gerçek ses çalmıyormuş.6630 a geçiyorum :)[signature][hline]UltimaTr.Net || Chaos Design & Hosting|| Neron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gayet de çalıyo abi gerçek ses? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar