yqmai_yquai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşlar Glavede Fire Olarak Verdim ben skillerimi ama Lightning olması lazımmış.. lvl 11'e kadar açtım fire'ı acaba Fire mı devam edim.. Lightning mi açim arada kaldım..bi yardım edin Lütfen..
saldur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 statlarını full str vermeyi düşünüyorsan fire ın phy damage arttıran skillerini kullanabilirsin. 2str 1 int gibi vermeyi düşünüyorsan lightnig seçmeni öneririm. çünkü int verdiğin zaman mag atağın da artıcak ve fire ın phy atak arttıran skillini çok etkin kulanamıya bilirsin ve lightningin aoe özelliğini de avantaj olarak kullanırsın. zaten glave in skilleri de aoe vuruyor :) hangi silah olursa olsun full str çalışan arkadaşlara lightning kullanmamalarını öneririm. kendi düşüncem :) saygılar.....[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
yqmai_yquai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ewet Full Str verdim ve Devamlı Str Çalışıcam.. Yani hiç bi değişiklik yapmadan sürekli fire'mı geliştirim Diyorsunuz?
saldur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 elbette... her charın her skillin her kombinasyonun artıları eksileri var. bence full str ve fire güzel bir kombinasyon. lightning sana mob kesmede daha fazla yardımcı olur ama fire devam et..[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yani skil tablosunu biraz incelersek fire'ın str istediğini, lighting'in de magic istediğini görebiliriz. yalnız kafamı karıştıran birşey var bu oyunda. mesela anti-devil bow serisi fiziksel atak yapıyor, cold force serisi magic atak yapıyor. ama antil-devil bow missle'In üzerine cold force eklersem büyü damajım 2,5katına çıkıyor (ortalama). halbuki biri str, diğeri int. ee o zaman pure str çalışan bir lit-archer lit force yaparsa ortaya nasıl bir manzara çıkar diye düşünmekten kendimi alamıyorum. sırf bunun için bir char kastırablirim :) yani ben bu kadar int'i str vuruşumu artırsın diyemi veriyorum. SRO'nun skill sistemi bu yuzden bana biraz mantıksız geliyor yada ben yanlış anlıyorum. yani pure str çalışan bir lit-glaive weapon skill+force skill ile ice-archer'da yaptığımız gibi damaj vermez mİ? mutlaka guide'larda optimum statlar veriliyordur. ve fakat beyin cimnastiği olması açısından sordum. :/[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege
saldur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Victorial, 03 Ocak 2006 21:42 tarihinde demiş ki: mesela anti-devil bow serisi fiziksel atak yapıyor, cold force serisi magic atak yapıyor. ama antil-devil bow missle'In üzerine cold force eklersem büyü damajım 2,5katına çıkıyor (ortalama). halbuki biri str, diğeri int. ee o zaman pure str çalışan bir lit-archer lit force yaparsa ortaya nasıl bir manzara çıkar diye düşünmekten kendimi alamıyorum. sırf bunun için bir char kastırablirim :) yani ben bu kadar int'i str vuruşumu artırsın diyemi veriyorum. SRO'nun skill sistemi bu yuzden bana biraz mantıksız geliyor yada ben yanlış anlıyorum. :/ Arkadaşım kastettiğin bazı şeylerim anlıyamadım. Yani biraz farklı dilleri konuşuyoruz :) anti devil bow serisi phy damage yapıyor ama cold force eklersem mag atağım ort 2.5 kat artıyor diyorsun. pyh damage yapan skill ile cold force u kullanmak sana biraz saçma gelmiş heralde ama dikkatli okursan cold force silaha mag atak veriyor anti devil bow serisi de bowunun toplam atağını katlıyarak vurur. "yani pure str çalışan bir lit-glaive weapon skill+force skill ile ice-archer'da yaptığımız gibi damaj vermez mİ?" ben tam olarak anlamadım burayı. diğer yerlerde de biraz bocaladım. eğer biraz farklı anlatırsan ben de kendi fikrimi sana söyleyebilirim.[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Öne çıkan mesajlar