Lamerize Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Level 60 Troll Shaman, Level 25 Undead Rogue var içinde. 500-600g parası olması lazım içinde. Oynamıyordum öss dolayısıyla boş durmasın bari satayım dedim. 150 milyon diyorum fiyat olarak. İlgilenlere özel mesajla detaylı bilgi verebilirim. İyi günler.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 up[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenkor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Almayı düşünmüyorumda neden 60 lvl satarken 10-30 lvl charları yanında yazıyosunuz bunu hiç anlamıyorum.Alıcı 30 lvl char istese anında kasar zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar