pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkada$lar şimdi sans eseri hack shield dosyası çıkdı :D silip tekrardan yükledim ama şimdide hack shield i geçdikden sonra siyah ekranda takılıo id ve password açılmıo :( name:pc_KopAT server:beramus lvl:60 job:human(paladin) np:11K(düşdüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 pc kopat aynısı bende de oluyo formatda attım duzelmedi netcem bilmiom wallah[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende de war:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaslar benım makınalarımdada oldu aynısı ıkı secenegınız var 1 cısı ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ bu sıteden gırıp exe 1314 u cekıp zıpı acıp kendınız ıcıne atın 2 . secenekde sıyah ekranda kaldıgında beklemeye devam edın bazen 10 dk surebılıyor ve hata msjı cıkıyor sonunda bu surecde dıkkat edın hard dısk ıslem yapmaya calısıyor sabredın duzelır sonrda optıons lardan save edıp devam edın yada res atın ıyı oyunlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALTA Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 knightonline dosyasına girin.ordan hackshielde girin update dosyasına girip update edin,sonra hackshield dosyasında içinde hackshield up var.onuda tıklayıp sonra dolmasını bekleyin. sonrada oyuna girin[signature][hline]nick: :::BALTA::: server: cypher lvl:60 job:archer clan: Theliberty np: one be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hala bu ekrana takılan varsa kesin çözüm bir çarem var. varmı hala?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToXxX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Üstüne 1 bardak soguk su iç[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar