LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 *bişey anlamamaya başlar* @forgiver ben nedemek istediğimi anlatamadım konu kapansın çünkü kötü bişiy anlatıyormuşum gibi gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sen yenisin galiba. ders1:f ile tartisma.o gral.o altta kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 1-Yeni isem ne olucak? 2-Burası tartışma platformu diye biliyorum ben. 3-Forgiver'ın dili yokmu?Sen niye onun adına konuşuyorsun? ki ben bir şeyi yanlış izah ettiğimin farkına vardım yani tartışmamız sonucu ve daha fazla yanlış anlaşılmamak için geri çekiliyorum dedim.Ben bunda bir sorun göremiyorum. [Bu mesaj LoWNeR tarafından 03 Ocak 2006 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oof bidaha tüm topiği okumadan yorum yapmıycam (:.Gittim okumadan acılmıştı galiba yazdım :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... [Bu mesaj Killer tarafından 03 Ocak 2006 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar