Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aoki Densetsu Shoot!

kymophobia

Öne çıkan mesajlar

Wild Striker bitti, Saizen boş durur mu? Hemen yeni bir futbol serisine başlamış...
İndirdim ilk bölümü, hemen de izledim. Hiç fena değil.

Kendi sitesine şuradan; http://www.toei-anim.co.jp/lineup/tv/shoot/ ulaşılabilir. Japonca tabi...

Benim tavsiyem takip edilmesidir. Zira ortalıkta çok fazla bu tür yok. Yakında Saizen delirip tüm futbolları halledebilir...

(ah Miki-Chan ah... bitti dizi (bkz. Wild Striker), otur ağla şimdi....)[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

"symbiat" nic li arkadaşın yazısı

said:

Aoki Densetsu Shoot!

Nasıl anlatsam bilemiyorum :) bu seri, ben daha küçük ,masum ve günahsızken(gülmeyin be :D).. trt de yayımlanmıştı. Tamamını izleyen ender kişilerden biride benmişim. neyse neyse.. ee işde bu seri 1994 yapımı ve alt yazılı bir versiyonunu indirmek imkansız. Sadece iğrenç bir TV capture ına( sesler duyulmuyor bile) ispanyollar sub yapmış.

İşde bir kaç arkadaşla bu seriden bahsederken bide tokyotosho da ne göreyim>> Saizen[aoki densetsu shoot DVD ep1]. Allahım dedim kendi kendime dualarım kabul mü oldu yoksam. hemen Saizen in sitesine gittim ve de gerçektende Saizen ın Aoki D.Shoot projesine el attığını ve kaynak olarakda orjinal dvd kullandıklarını gördüm :D nasıl mutlu oldum anltamam.

tamam bu kadar gevezelikten sonra gelelim hikayeye.

kakegava lisesinin futbol takımı acılar içindedir herşey kötüye gitmektedir. Takım sıralamada sonlarda yer almaktadır. Tam artık bu takımdan bir şey olmaz denilirken Ortaya Kubo diye biri çıkar takımı sırtlar kupa finallerine kadar getirir. [finallere başlarlar kupayı alırlar.] Dersem inanmayın. Zira finallere çok az kala Kubo nun sağlık durumu bozulur.Sürekli doktor kontrolünde olması gerekmektedir. Buraya kadar genel bir bilgi vereyim dedim.

Şimdi gelelim asıl hikayeye. Olaylar Finallerin balangıcına az kala cereyan etmeye başlıyor. Aynı lisede öğrenci olan 3 arkadaş. Toshi,kenji,kazuhiro. orta okulda da beraber olan bu 3 arkadaş çok yetenekli 3 oyuncudur.toshi forvet ,kazuhiro ise ofansif orta saha,kenji ise kalecı olarak oynamaktadır. Kubo bir gün bir antremanda bu 3 lüyü keşfeder ve onun yokuluğunda takımı onlara emanet edebileceğine inanır.

Bu seri dostluğu rekabeti sadakati ve acıyı; azda olsa kıskançlığı ve artık klişe olan aşk ı anlatıyor. aşk kısmını fazla açmayacağım.

Yazarken bazı sahneler aklıma geldi boğazım düğümlendi gözlerim doldu yine :(.

Bayanlara bir mesajım yok. Futbol serileri ilgilerini çekmeyebilir. Ama bu türe ilgi duyanlar için şunları söylüyorum. Aoki Densetsu Shoot gerçekten de çok kaliteli bir seridir. İzlerken tüylerinizi diken diken olur. Yerinizde heyecandan kasılırsınız. Maç sahneleri o kadar sürükleyicidir ki sizde o sahada koşuyormuş gibi hissedersiniz. 1994 yapımı olduğu için çizimler biraz demode olabilir ama intro ve outro son derece anlamlı ve güzel.

Sözün kısası alın izleyin demeyin sakın bitsin öyle indiririm.58 bölüm. Saizen 27 aralıkta başladı 31 aralığa kadar 3 bölüm çıkardı bile. 4 günde 3 bölüm . torrenti çok verimli değil ed2k da öyle. direct dload bulamadım.ben irc den alıyorum. ama news sunucularına muhakak düşer.

İşde tek tutmadığım tarafı dvd gibi bir kayanak varken 230mb lık avi[xvid] yapmak yerine 175-200mb arası bir boyutda mkv uzantılı olsa; codec ler içinde bu aralar oldukça rağbet gören [h264/x264 video+AAC/vorbis audio] kullansalar daha iyi olurdu. ama pekde seçme sansımız yok bu bile mucize benim için :D.

www.tokyotosho.com

http://www.saizen-fansubs.com/
[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]

[Bu mesaj kender tarafından 03 Ocak 2006 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kender tarafından 03 Ocak 2006 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş