darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bildiğimiz üzere yeni pach in gelmesiyle cash ile alınana scroolar merch ve tradeye konulmuyor bunu herkes biliyor :) ama benim merak ettiğim konu şudur arkadaslar ; BU SCROOLARDAN KONULABİLENLERİ VARMI BAZILARI [ SP LER KONULUYOR DİYOR AMA] 1000 KC VAR VE BEN GB YE ÇEVİRMEK İSTİYORUM NE YAPABİLİRİM STAABİLİRMİYİM BEKLEMELİMİYİM BEKLERSEM BU PUANIM PREMİUM BİTİNCE SİLİNİRMİ Paticik Üye Ve Yetkilileri Yardımcı Olursanız Sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bkz : :) Classicleştirilmiş Büyük Herşeyi Bİlen Paticik bunumu bilmiyor ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToXxX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 merchanta SC koydum Nick= METOXX Clan= Justice Np=40k (bu aralar pek kasmıyom) Server= Ares[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 2005yılında alınan scroll lar koyulmuyo gibilerinden bişe denmişti ewt öle bişe warmış denedim :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 2006 yılında aldıklarını koyabilirsin merchanta[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aldım swfit scrool koyamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 belki de kc yide 2006 da almak gerekiodur :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 onuda 2006 da şindi aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 işte o çok enterasan koyan nasıl koyuyo acaba :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bahaneniz kalmadımı aldırrttınız bana scroolu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar