darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bildiğimiz üzere yeni pach in gelmesiyle cash ile alınana scroolar merch ve tradeye konulmuyor bunu herkes biliyor :) ama benim merak ettiğim konu şudur arkadaslar ; BU SCROOLARDAN KONULABİLENLERİ VARMI BAZILARI [ SP LER KONULUYOR DİYOR AMA] 1000 KC VAR VE BEN GB YE ÇEVİRMEK İSTİYORUM NE YAPABİLİRİM STAABİLİRMİYİM BEKLEMELİMİYİM BEKLERSEM BU PUANIM PREMİUM BİTİNCE SİLİNİRMİ Paticik Üye Ve Yetkilileri Yardımcı Olursanız Sevinirim
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bkz : :) Classicleştirilmiş Büyük Herşeyi Bİlen Paticik bunumu bilmiyor ? :)
MeToXxX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 merchanta SC koydum Nick= METOXX Clan= Justice Np=40k (bu aralar pek kasmıyom) Server= Ares[signature][hline]
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 2005yılında alınan scroll lar koyulmuyo gibilerinden bişe denmişti ewt öle bişe warmış denedim :D[signature][hline]ß e s T
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 2006 yılında aldıklarını koyabilirsin merchanta[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aldım swfit scrool koyamadım :(
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 belki de kc yide 2006 da almak gerekiodur :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 onuda 2006 da şindi aldım :(
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 işte o çok enterasan koyan nasıl koyuyo acaba :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bahaneniz kalmadımı aldırrttınız bana scroolu :(
Öne çıkan mesajlar