bocuq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Lvl60 Paladin Lvl58 Druid Lvl52 Hunter 3üde Dunemaul da.. oyunun cdleri kitabı vs herşeyini birlikte vericem fiyat olarak 200ytl dusunuyorum. ilgilenenler PM atarsa sewinirim.veya [email protected] msn adresim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 fiyatı biraz aşagılara çekersen daha kolay ulasırsın alıcı kısma bence.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bocuq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla kızma ama alıcam diyip 10 defa anlaşıp ertesi gün camura yatan o kadar adam olduki bıktım artık en sonunda kız arkadasıma hediye edicem ilgilenen varsa ufak bi indirim yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 anladım sende haklısın.o zaman umarım ciddi bi alıcı bulursun :) benim satısım gayet iyidi 1 gunde anlastım 2.gun satmıstım.şans işi.kolay gelsin.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bocuq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sağol kardeş kısmet ya satılmazsa benden aş ekmek istemiyo ama satılsa bayram öncesi kral olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hiç magtheridonda lvl 60 yokkmu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bocuq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 malesef:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi napcaz ben magtheridonda lvl 60 druid istiyom hatrım için benim için magtheridonda druid yaparmısın 60 valla epic mount almasanda olur ben alırım ama magtheridon yaw dişi olmasın yaparsan tabiiiiiii lutfen yaparsan çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bocuq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lvl60 2günde olmuyo abicim .. keşke öyle 2günde yapılsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genuine__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar