eldiablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaşlar bir dernek kurulsun istiyorum.dernek tamamen Atatürk'ün düşüncelerini savunacak.ama dernekte kimsenin bireysel çıkarı olmayacak ve bu uğurda gerekirse herşeyinden vazgeçebilecek.öyle sahte Atatürkçü olmayacaklar yani.bütün yolsuzluklarla ve Atatürk'ün düşüncelerine ters düşen herşeyle hukuki yollardan savaşacak.saptırılmadan gerçek Atatürkçüler'in yer aldığı bir dernek kurulursa içinde yer almaktan büyük onur duyarım!kurulsun diyenler bir yol gösterin yada bir fikir verin[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hiç kimse böyle bir cemiyetin açılmasını istemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 istemior. bu derneği sevmiorum var çünkü böle bi dernek gerçekj hayattada.atatürkçülük dışında her bi haltıda yapıo sen de üyesin falan heralde olaya. çıkarcı buluroum ve patide gruplaşmalara izin verecek değil. yani harbiden türk vatandaşı olan herkes yeterine atatürkçüdür.bi şeycilik obaaa yapmaya gerek yok die de düşnüorum.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben herhangi bir derneğe üye değilim sana katılıyorum zaten bu yüzden istiyorum yeni ve gerçekçi bi derneğin açılmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: malik, 03 Ocak 2006 22:01 tarihinde demiş ki: istemior. bu derneği sevmiorum var çünkü böle bi dernek gerçekj hayattada.atatürkçülük dışında her bi haltıda yapıo sen de üyesin falan heralde olaya. ahanda bütün olay bu işte.tamamen katılıyorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar