Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bak Ceek Benim charıma elleme... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben ındırdım güzel o shell ı yakmasaydın keske ^^ sarkı guzel bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evet :)))))[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu video cekme olayı nasıl oluyor anlatda pk mı cekeyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuMaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu tarz muzik dinlemiyorum. Bu nedenle sarki hakkinda yorum yapmayacagim... 2 shell yakip 30 tane bus harcadin bi raptor +6 mi oldu yani..hmmm ilginc...[signature][hline]M.O. 240 - 209 yillari arasinda yasamis Tu-Man Tengriqut (Teoman)' un anisina.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 CeeK Sen up olayından anlamıyorsun.. Her yanan item arkasından diğer item up olcak diye 1 olay yok.. :D Arka Arkaya kaç defa item yaktığımı bilmiyorum.. :D Neyse +6 Raptor un olmuş... Hayırlı olsun.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ama bu eski :p topicde yazmısdım bu olaydan 1 saat sonra rollback yedim yine aynı Olaylar oldu bu seferde Shelli yaptim 1 tanesini +6 raptor yandı :D[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: TuMaN, 03 Ocak 2006 15:04 tarihinde demiş ki: Bu tarz muzik dinlemiyorum. Bu nedenle sarki hakkinda yorum yapmayacagim... 2 shell yakip 30 tane bus harcadin bi raptor +6 mi oldu yani..hmmm ilginc... aynen bende bunu kendime sordum yani neye degdi 50m karmı :([signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ya bu video yu çektikten sonra rapidshare ye resim koyar gibimi koyuyoruz[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evetde buff scroollarımı ss alacaktım aksama alim pzar kurdum suanda vallahi[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Puhahahha... Yerinde olsaydım basmaz direct satardım.. :D Eline süper 1 fırsat gelmiş.. :D Gittin yaktın itemleri... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :(([signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ağla şimdi.. :D Lem walla bu up olayı deişik.. 3 yaparsın 5 kaybedersin... Yada 8 kaybedersin... ( hepsini :-P )[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 muahuah:))[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben 1 günde +7 Set ( chitin ) yapmıştım... Ertesi gün 4 tane raptor yakmıştım.. 5. de +7 olmuştu.. :D Oda dupe Wipe da yalan oldu gerçi.. Ya BuS lardan yada Raptorlardan... :( Amma koymuştu be.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :))))))))) şans yaa[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bakalım neymiş....[signature][hline]BugsBunny_ Yine başladık Ko'ya Elbet bende birgün 60 lwl olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aa bugs bunny :p geçen czde deli ettin beni:([signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ups[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :p[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 4 kisimi simcik indirdi :([signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ne bastın + kaca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Video yu indirsene... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Anlatılmas yaşanır gibi bişey... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar