ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Vallahi Fazla Sey yapmıs Degilim altı Üstü Raptor +6 yaptım ama Shellin biri +5den +6 geçerken yanması cok zoruma gitti Neyse .montaj yapmistim pc resetlendi Dahada ugrasmadim öyle koydum:) http://rapidshare.de/files/10311371/CeeK.wmv.html 3 saattir upload ediyorum vallahi Sonunda bitti iyi seyirler İndiremiyorum Diyen arkadaşlar için FREE Yazan yere tıklarsanız İndire bileceksiniz [Bu mesaj ofs tarafından 03 Ocak 2006 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kaç mb. ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 50MB olması lazım[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Tam olarak 49.3MB :)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ındırıoz keyloger fln atmadın dımı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PaMiR, 03 Ocak 2006 14:23 tarihinde demiş ki: ındırıoz keyloger fln atmadın dımı lan :D lol... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 TırsıOrSan Direk MP den Aç Çift tıkLamadan :D Yada 156435 tane taramadan geçir[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 loooooooooooooooool ki ne loool :)))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya ne olacak a g cok cok charım calınacak bende bu lanet oyundan kurtulacam ^^ küfür edecem yerde bayram şekeri alırım bahriye ^^ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 la benii iyice Düsürdün La ben keylog la meyloglamı ugrasırım okadar Aptalmıyım ve + Kendimi düşürecek Hareketlerde bulunmam ismim kirnenmesini istemem herneyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 muauahh öyle bir derdin varsa msn gel :)) şifreni ver itemleri versen yeter :S :p Saka maka 1 yana Ben sadece Chatlax izmirlee yaptım oda haketti biliyorsun Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sütten diLi Yanan Yoğurttu ÜfLeyerek Yermiş misaLi :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PaMiR, 03 Ocak 2006 14:25 tarihinde demiş ki: ya ne olacak a g cok cok charım calınacak bende bu lanet oyundan kurtulacam ^^ küfür edecem yerde bayram şekeri alırım bahriye ^^ :D Pls... [spo1=Edit pls Argo kelime...]Önemli Duyuru: Özellikle son zamanlarda 'lan', 'ulan', vb argo kelimelerin kullanımındaki artış rahatsız edici durumdadır. Bu tarz argo/kaba kelimeler kullanmamanızı, post etmemenizi rica ediyoruz. Yine aynı şekilde, küfürleri kısaltmalar yaparak kullanmanız hoş bir davranış değildir, kullanılmamalıdır[/spo][signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tosba ne oldu bana spotta ana bacı sayarken ıyıde surada a g dedık onumu kotuluyorsun tosba sux ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 +1[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 %62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PaMiR, 03 Ocak 2006 14:29 tarihinde demiş ki: tosba ne oldu bana spotta ana bacı sayarken ıyıde surada a g dedık onumu kotuluyorsun tosba sux ^^ bnce ban sebebi ben m.q yazdığm içn daha önce banlandm bnce sennde banlanman yanlış olmaz[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Durup duruken kimseye küfür veya başka 1 kelime kullanmam... Sanırım sen aranmışsın... Bende aramışım... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 forumda o kadar kufur eden war onları neden uyarmadıda bana geldı bunu yazdı???[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zuhauhauh ondan sonra cektım troll da bütün patriotu yatırdımı hatırlıyorum ehuehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Pm den konuşurken banlanma olayını konuşuoduk... O arada sen lafını ettin... Aynı durumda kalmış ji_Ber de.... Yanlış mı yaptım yoksa...? Senin oyuındaki nick ini bilmiyorum... Sanada kasti bişi yaptığımı sanmıyorum...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Chatlax_imirLee idi benım karekterım ama sattım suan char gume gıttı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 %41[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PaMiR, 03 Ocak 2006 14:38 tarihinde demiş ki: zuhauhauh ondan sonra cektım troll da bütün patriotu yatırdımı hatırlıyorum ehuehuehe Bütün..? Ben nie hatırlamıyorum... Şimdiye kadar Apos yada Deru spotunda... Troll tarafından yatırılıdığımı hatırlamıyorum... PaTRiot tan da yatanı hatırlamıyorum...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 indirdinizmi:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar